1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP’li belediyeler çalışmaya devam ediyor: Her siteye bir heykel
CHP’li belediyeler çalışmaya devam ediyor: Her siteye bir heykel

CHP’li belediyeler çalışmaya devam ediyor: Her siteye bir heykel

Heykel seviciliğini her gün bir ileri noktaya taşıyan CHP'li belediyelere Mezitli Belediyesi de “Her siteye bir Atatürk büstü kampanyası” ile katıldı.

24 Nisan 2021 Cumartesi 18:25A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP’li Mersin Mezitli İlçe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Mersina Park ve Evin Life sitelerinde yaptırılan Atatürk Büstünün açılışını gerçekleştirdi.

Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ’Her siteye bir Atatürk büstü’ kampanyası kapsamında gerçekleştirilen Atatürk büstünün açılışında “küçük çocukların bayramı bir heykelin inşası ile daha da”  şenlendi yorumları yapıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çocukların yoğun ilgi gösterdiğini iddia ettiği törende “Nutuk” dağıtmayı da ihmal etmedi.

Bir süredir pandemi nedeniyle bayramları istedikleri gibi kutlayamadıklarına dikkat çeken Başkan Tarhan, "Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kısa sürede aynı coşku ve aydınlık biçimde kutlamalara devam edeceğimizden hiçbir kuşkum yok. Biz de elimizden geldiği ölçüde halkımızla birlikte kutlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Atatürk heykelleri konusunda Kemalist vesayetçiler yarışmaya devam ede dursun heykeller için harcadıkları kalem masraflarını açıklamamaları tepkileri çekmeye devam ediyor.

ataturk-heykel-bustchp-mezitli.jpg 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum