1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP gerçekten değişti. Artık daha tehlikeli!
CHP gerçekten değişti. Artık daha tehlikeli!

CHP gerçekten değişti. Artık daha tehlikeli!

Kadıköy Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi İrfan Gümrah, cinsi sapkınlıkla ilgili yaptığı açıklamada skandal ifadelere yer verdi.

12 Şubat 2022 Cumartesi 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP dört koldan cinsi sapkınlığın Türkiye’de meşru hale gelmesi için çaba gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde reklam panolarına ilan veren Kemal Kılıçdaroğlu “cinsel yönelim” diyerek sapkınlığı normalleştirmeye çalışmıştı.

Kadıköy Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi İrfan Gümrah ise “medeni ülkelerde” aynı cinsiyetten kişilerin evliliğine izin verildiğini ifade ederek, “Artık dünyaya Osmanlı'nın eski o kör bakışından bakmayıp daha modern bakmak gerekir.” dedi.

Öncelikle şunu belirtmek gerekiyor Gümrah’ın modernleşme öğretisinden anladığı şey ders niteliğinde gerçekten! Modernlik nedir desek bu sözleri aktarmak yeterli olacaktır! “Medeni” olarak nitelediği ülkelere benzemek için cinsi sapkınlığı meşrulaştırmaya çalışan Gümrah, “Osmanlı’nın bakışı” dediği bir şeye de karşı çıkıyor kendince. Ondan ne anladığı da meçhul! 

Adının “İrfan” olması kimseyi şaşırtmasın burada oldukça sığ, yoz bir düşünme biçimiyle karşı karşıyayız! “Medenilik” eğer hemcinslerin birbiriyle evlenebilmesi ise biz bundan beriyiz hamdolsun! İnsan onurunu ve haysiyetini savunan herkes de bu saçmalıktan beri olmayı kendisine vazife bilir!

CHP değişti” yargısını dile getirenler öyle sanıyoruz ki haklı! Ama bu değişimin yönü hakkında görüş farklılığına sahip olabiliriz! CHP bile eskiden bu tarz rezil düşünceleri açıktan dile getiremezdi. CHP gerçekten değişti. Artık daha tehlikeli!

HABERE YORUM KAT

6 Yorum