1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Camiye giden çocuklara bisiklet hediye edilmesi rahatsızlık uyandırdı!
Camiye giden çocuklara bisiklet hediye edilmesi rahatsızlık uyandırdı!

Camiye giden çocuklara bisiklet hediye edilmesi rahatsızlık uyandırdı!

Konya Belediyesi’nin, ‘Güle Oynaya Camiye Gel’ etkinliği Cumhuriyet’i rahatsız etti. Konya Belediye Başkanı da Cumhuriyet gazetesinin ‘rahatsızlık bildiren haberine’ karşı ‘İlk günden 12 bin kayıt aldık. Bu da size dert olsun’ diyerek tepki gösterdi.

18 Haziran 2022 Cumartesi 20:38A+A-

HAKSÖZ HABER

Çocukların küçük yaşlardan itibaren Camilere gelmesini arzulayan Müslümanların çalışmaları, Kemalist Cumhuriyet’i rahatsız etmeye devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Güle Oynaya Camiye Gel’ projesine tepki ve öfke dolu haberler kaleme alan Cumhuriyet gazetesi, “Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasında gösterilen AKP’li Konya Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘Güle Oynaya Camiye Gel’ etkinliği için başvurular başladı.” dedi.

Yaz tatilinde 40 gün sabah namazına giden 9-10 yaş aralığındaki çocuklara 40 bin bisiklet verilecek olan kampanyadan rahatsızlık duyan seküler basına Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Çocuklarımız ümmet olmanın bilincini, camide vakit geçirmenin keyfini bu yaz boyunca hep birlikte bizlere yaşatacaklar” cevabını verdi.

Sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: “Ümmet bilinci, çocukların camileri doldurması, güle oynaya camiye gelmesi sizi neden rahatsız ediyor? Sabah namazında camiye gelen hafız adaylarının yüzlerini görmeye tahammülünüz yok. İlk gün 12.000 kayıt oldu bu da size dert olsun.” diye yazdı.

 

cumhuriyet-konya-2.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum