1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Büyük devlet adamı Alaattin Çakıcı protestocuları uyarmış!
Büyük devlet adamı Alaattin Çakıcı protestocuları uyarmış!

Büyük devlet adamı Alaattin Çakıcı protestocuları uyarmış!

Birçok haber sitesi organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın açıklamalarını gündemleştirdi. Organize suç örgütü lideri Çakıcı, siyasilerden daha önce açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı!

24 Kasım 2021 Çarşamba 11:39A+A-

HAKSÖZ HABER

Dolar kurunun yükselişini protesto ettiğini iddia eden bir grup Ankara sokaklarında bir yürüyüş gerçekleştirdi.

İktidara yönelik hakaret ifadelerinin slogan olarak anıldığı yürüyüş kısa bir süre sonra sona ererken, büyük devlet adamı organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’dan vatandaşlara uyarı mesajı geldi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin özel talebi ile adam öldürmekten dolayı hapiste bulunan Alaattin Çakıcı 2020 yılında salıverilmişti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na hakaret ve tehditler, muhalif gazetelere ve medyaya dönük hakaretler ile gündeme dair mektuplar yayımlayan Çakıcı bu defa da sokağa çıkanlara yönelik, “Sokağa çıkan vatandaşlarımıza CHP ve HDP'nin uluslararası provokatörlerinin bu kışkırtmasına fırsat vermeyiniz. Devlet sahipsiz değildir. Devletinize Lütfen güveniniz." ifadeleriyle sükunet telkininde bulundu.

Devletin kendisinden konuya dair henüz açıklama gelmemişken medya Alaattin Çakıcı gibi “büyük bir devlet adamı ve akil insanın” görüşlerini baş sayfalarına taşımayı ihmal etmedi.

Alaattin Çakıcı’dan gelen mesajda, "Batı ve okyanus ötesinin 15 Temmuz'da FETÖ'cüleri devreye sokarak ülkemizde vatan hainlerine ihtilal yaptırmak istediğini aziz milletimiz bilmektedir.

Aylardır Türkiye'nin ekonomik kodlarıyla oynayan Batı ve Okyanus ötesi ile onların Türkiye'deki yerli işbirlikçileri doları yükselterek hükümeti ve Cumhur İttifakı'nı yıpratmak istemekte, vatana ihanet eden belirli odakları devreye sokarak vatandaşımızı sokağa döktüren ve onların uluslararası patronlarının bu uğraşlarının boşa çıkarılacağını sağduyu sahibi milletimiz bilmektedir.

Sokağa çıkan vatandaşlarımıza CHP ve HDP'nin uluslararası provokatörlerinin bu kışkırtmasına fırsat vermeyiniz. Devlet sahipsiz değildir. Devletinize Lütfen güveniniz." ifadeleri yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum