1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Burası Almanya ama Türkler mi işgal etmiş!
Burası Almanya ama Türkler mi işgal etmiş!

Burası Almanya ama Türkler mi işgal etmiş!

Gurbetçinin paylaştığı videoda girdiği sokaklardaki dükkanların Türkçe tabelalara sahip olması üzerinden Özdağ’ı eleştirmesi faşistleri üzüyor mu? Irkçıların hedef göstermesi yüzünden mağdur olan yabancıların durumu her yerde aynı değil mi?

28 Aralık 2021 Salı 13:57A+A-

HAKSÖZ HABER

Almanya'da yaşayan İrfan Yazıcı, Türkiyelilere ait olan işletmeleri videoya alarak Ümit Özdağ'a tepki gösterdi.

Almanya’daki sokakları aracı ile gezerek video kaydına alan Yazıcı, "Evi yakılan bir kadın 5 çocuğuyla birlikte yanarak can verdi. Bu dükkanları hedef gösteren bir Alman düşünün. Bizim burada diken üstünde yaşadığımızı düşünün." ifadeleriyle Özdağ’ın ırkçı yaklaşımlarını eleştirdi.

Buradan Ümit Özdağ’a bir mesaj vermek istiyorum diyen İrfan Yazıcı, Almanya’da yaşayan Türkiyelilere karşı herhangi bir saldırı, fişleme veya ırkçı bir söylem olduğunda tepki gösterildiğini hatırlatarak, Türkiye’deki ırkçılığın olumsuz bir durum yansıttığını ifade etti.

Köln’de yaşayan Türkiyelilere ait işletmelerin tabelalarını kayda alarak yayınlayan Yazıcı, mesajında: “Sizi tekrar düşünmeye sevk eder mi bilemiyorum, Ancak bunları hedef gösteren bir Alman düşünün. Bizim burada diken üstünde yaşadığımızı düşünün. Bizim evlerimizi ateşe verdiklerini düşünün…”

HABERE YORUM KAT

6 Yorum