1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Burada böyle giyinemezsin!
Burada böyle giyinemezsin!

Burada böyle giyinemezsin!

İtalya, halka açık alanlarda ahlaka aykırı giyimi sebebiyle bir ünlüyü cezalandırmayı tartışıyor!

30 Ağustos 2023 Çarşamba 17:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Teşhirci sapkınlık bir tek Türkiye’de değil dünyanın her yerinde büyük bir sorun. Gündem olmak için her şeyi yapan dünyaca ünlü rezil bir çiftin çıplaklığı ise İtalya’da tartışma konusu oldu. İtalyan polisi, ülkeyi ziyaret eden ABD’li rapçi Kanye West ve eşi Bianca Censori'yi aşırı derecede açık giyinmeleri sebebiyle ceza alacakları konusunda uyardı.

İtalyanların sosyal medyada konu yaklaşımları ise ilginç. “Burada böyle giyinemezsin” diyen bir kullanıcı da Censori'nin giyimini eleştirildi. Bir kullanıcı "Gözaltına alınmamış olması şaşırtıcı. İtalya çok daha muhafazakar bir ülke" diye yazarak görüşünü belirtti.

Bir başkası da "Umarım İtalya bunları ülkeden atar" diye eleştiride bulundu. Censori'nin giyim tarzı "saygısız" olarak nitelendirildi.

Esas konu ise İtalya’da böylesi bir ahlaksızlığa karşı hazır bir kanunun bulunması. İtalya'daki kanunlara göre bu tarz bir giyim yüzünden 5 ila 15 bin avro para cezası alabileceği gibi aynı zamanda reşit olmayan kişilerin gözü önünde bu şekilde göründüğü için dört aydan dört yıla kadar hapis cezasına bile çarptırılabileceği ifade ediliyor.

Teşhirci sapıklığa karşı bütün dünyada rahatsızlıklar artmış durumda. Teşhirciler ise sanki örgütlü bir şekilde ahlaksızlığın yaygınlaştırılması için çaba gösteriyor. Türkiye’de ise İtalya’daki gibi ahlaksızlığa karşı “burada böyle giyinemezsin” şeklinde bir tepki göstermek dahi linç sebebi sayılıyor. İtalyanlar bile bu konuda bizden ileri durumdalar…

HABERE YORUM KAT

1 Yorum