Haksöz Haber
  • Çeviri / 22:28Liberal kurumlar Filistinlilere yönelik baskıları sona erdirmek için oluşturulmamıştır
  • Çeviri / 22:21Seyfü’l-İslam Kaddafi neden ölmek zorundaydı?
  • Çeviri / 22:12Kötü başlangıçlar: New START'ın sonu
  • Çeviri / 22:08İsrail, işgal altındaki Batı Şeria üzerinde daha fazla kontrol sağlıyor
  • Çeviri / 22:02Filistinlilerin geri dönüş hakkı neden hala gündemde?
  • Gündem / 21:30CHP'den TBMM'de kürsü provokasyonu
  • Gündem / 21:28Gezi parkı davasında karar: Ayşe Barım'a 12 yıl 6 ay hapis cezası
  • Dünya / 21:25Müslümanlara yönelik ayrımcı içerikleri nedeniyle Fransız kanala 100 bin euro ceza
  • Filistin / 21:21Soykırımcı İsrail, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 24 Filistinliyi gözaltına aldı
  • Dünya / 21:03ABD’de tabu kırıldı: Gazze’yi konuşan kazandı
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul9 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. Bülent Gökgöz Haberleri

İskilipli Atıf Hoca'yı şehadet yıldönümünde rahmetle anıyoruz!İskilipli Atıf Hoca'yı şehadet yıldönümünde rahmetle anıyoruz!Bülent Gökgöz'ün kaleme aldığı kapsamlı yazı İskilipli Atıf Hoca'nın mücadele örnekliğini gözler önüne sererken bu vesileyle şehadet yıldönümünde Atıf Hoca'yı saygıyla anıyoruz!
İslamcı âlim ve şehit: İskilipli Atıf Hocaİslamcı âlim ve şehit: İskilipli Atıf Hoca
Yalan söyleyen tarih utanır ama Kemalistler hem utanmazlar hem de usanmazlar!Yalan söyleyen tarih utanır ama Kemalistler hem utanmazlar hem de usanmazlar!Bülent Gökgöz, son günlerde başta Cumhuriyet gazetesi yazarı, Cumhuriyet Vakfı Başkanı Alev Coşkun olmak üzere bazı resmi ideoloji muhafızlarının İskilipli Atıf Hoca ve Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye yönelik yalan ve iftiralarını değerlendirdi.
Ulusalcı Sembollere Dönüş mü?Ulusalcı Sembollere Dönüş mü?
İslami Camianın İmkânları ve Sorumluluklarıİslami Camianın İmkânları ve SorumluluklarıÖzgür-Der Çorum Şubesi, İslami Camianın İmkânları ve Sorumlulukları başlıklı seminer gerçekleştirdi.
“Müslümanların Cemaat Olabilme, Tebliğ ve Davet Sorumlulukları”“Müslümanların Cemaat Olabilme, Tebliğ ve Davet Sorumlulukları”
Tebliğde Usul ve Üslup Nasıl Olmalı?Tebliğde Usul ve Üslup Nasıl Olmalı?Mübelliğin davranışlarının ve eylemlerinin ecrini Allah’tan beklemesi, buna karşılık herhangi bir maddi beklenti ve menfaat talep etmemesi davetin temel prensiplerinden biridir.
Gaziosmanpaşa Özgür-Der’de “Tebliğde Usul ve Üslup” KonuşulduGaziosmanpaşa Özgür-Der’de “Tebliğde Usul ve Üslup” Konuşuldu
‘Müslümanların Hukukla İmtihanı’‘Müslümanların Hukukla İmtihanı’Bartın Özgür-Der’de bu hafta ‘Müslümanların Hukukla İmtihanı’ konusu konuşuldu.
"Müslümanların Hukukla İmtihanı""Müslümanların Hukukla İmtihanı"
FETÖ Yargılamaları ve İslami DuruşFETÖ Yargılamaları ve İslami DuruşÖzgür-Der İzmir Şubesi’nin alternatif eğitim seminerlerinde bu ay konu ‘FETÖ Yargılamaları ve İslami Duruş’, konuk ise Özgür-Der Çorum Şubesi’nden Bülent Gökgöz idi.
Özgür-Der Programları “Dini Anlamada Esas ve Ölçüler” Konusuyla BaşladıÖzgür-Der Programları “Dini Anlamada Esas ve Ölçüler” Konusuyla Başladı
“Müslüman Coğrafyasında İslami Hareketlerin Öğrettikleri”“Müslüman Coğrafyasında İslami Hareketlerin Öğrettikleri”Özgür-Der Çorum Çorum Şubesinden Bülent Gökgöz, Muş Özgür-Der’de “Müslüman Coğrafyasında İslami Hareketlerin Öğrettikleri” adlı bir seminer verdi.
"İhvan ve Nahda Tecrübeleri Üzerinden Metod Tartışmaları""İhvan ve Nahda Tecrübeleri Üzerinden Metod Tartışmaları"
“Darbecilikle Mücadele Ediyoruz Derken,  Dindarlık mı Hedef Alınıyor?"“Darbecilikle Mücadele Ediyoruz Derken, Dindarlık mı Hedef Alınıyor?"FETÖ soruşturmalarının yol açtığı olumsuz sonuçlar üzerine bir basın açıklaması yapan Çorum Özgür-Der, gelinen noktada mağduriyetler tablosunun büyüklüğüne dikkat çekerek adaleti ikame bağlamında çağrı ve uyarılarda bulundu.
Uludağ Üniversitesi'nde İskilipli Atıf Hoca KonuşulduUludağ Üniversitesi'nde İskilipli Atıf Hoca Konuşuldu
Çorum Özgür-Der’de “Ortadoğu İntifadaları” KonuşulduÇorum Özgür-Der’de “Ortadoğu İntifadaları” KonuşulduÖzgür-Der Çorum Şubesi’nin düzenlediği “Ümmet Coğrafyasında Yaşanan Sorunlar-Sorumluluklarımız” üst başlıklı seminerler dizisinde konu bu ay Ortadoğu İntifadalarının Dünü, Bugünü ve Yarını idi.
6. Yılına Giren Suriye Direnişi Çorum'da Selamlandı6. Yılına Giren Suriye Direnişi Çorum'da Selamlandı
"İstiklal Mahkemeleri ve İskilipli Atıf Hoca""İstiklal Mahkemeleri ve İskilipli Atıf Hoca"Özgür-Der Ankara Temsilciliği'nin "İstiklal Mahkemeleri ve İskilipli Atıf Hoca" konulu seminer programı, Özgür-Der Çorum Şubesi Başkanı Bülent Gökgöz'ün katılımıyla gerçekleştirildi.
Özgür-Der Bölge İstişaresi YapıldıÖzgür-Der Bölge İstişaresi Yapıldı
Âtıf Hoca Şahsında Tüm Toplum Yargılandı!"Âtıf Hoca Şahsında Tüm Toplum Yargılandı!""İskilipli Atıf Hoca -İstiklal Mahkemeleri'nin Tarihi Misyonu ve Şapka İnkılabı" kitabının yazarlarından Bülent Gökgöz'le röportaj.
Bartında İskilipli Atıf Hoca SemineriBartın'da "İskilipli Atıf Hoca" Semineri
Şehit İskilipli Atıf Hoca’yı Anma Etkinlikleri (Video)Şehit İskilipli Atıf Hoca’yı Anma Etkinlikleri (Video)Özgür-Der 87.Yılında Şehid İskilipli Atıf Hoca’yı Çorum'da çeşitli etkinliklerle andı.
Ekin Yayınlarından İskilipli Atıf Hoca KitabıEkin Yayınları'ndan "İskilipli Atıf Hoca" Kitabı
Çorumda “Islah Ekolünün Çabaları” KonuşulduÇorum'da “Islah Ekolünün Çabaları” KonuşulduÇorum Özgür-Der'de “Islah Ekolünün Çabaları ve Cumhuriyet Dönemi İslamcılarla İrtibatları” konulu seminer yapıldı.
Bülent Gökgözün Kenya İzlenimleriBülent Gökgöz'ün Kenya İzlenimleri
“AK Parti ve İslamcılığın Dönüşümü” Paneli Yapıldı“AK Parti ve İslamcılığın Dönüşümü” Paneli YapıldıÖzgür-Der'in düzenlediği aylık panellerde bu ay “AK Parti Dönemi ve İslamcılığın Dönüşümü” konusu tartışıldı.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SELAHADDİN E. ÇAKIRGİLABD emperyalizmi, ‘çökertiriz' derken; kendisi de Sovyet Rusya gibi çökebilir..ABDULLATİF GENÇKapitalizmin önlenemez çöküşü –3ZEHRA TÜRKMENModernite ile birlikte aile kurumunda tükenen değerlerİSMAİL CEYRANGörüngü dünyasında örtülen hakikatMURAT KURTAnlamak iyileştirir: Psikoterapinin sessiz hâli
  • HARUN ÜNALResulullah’ın bilgi kaynağı -2ENVER CANNarsisizmin sefaleti, kibirli insanın acziyetiM. HASİP YOKUŞBir medeniyet tasavvuru olarak kardeşlik süreciMURAT KAYACANVahiy insana nerede sınır çizer?SİNAN ÖNSanal merhamet; paylaşıma indirgenen sorumluluk
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Nedim Avcı kardeşimiz vefat ettiNedim Avcı kardeşimiz vefat etti
  • Van Klaveren: “İslâm aleyhine kitap yazarken Müslüman oldum”Van Klaveren: “İslâm aleyhine kitap yazarken Müslüman oldum”
  • Suriye'de PKK/PYD için statükonun sonu: Askerî baskı, siyasi daralma ve olası senaryolarSuriye'de PKK/PYD için statükonun sonu: Askerî baskı, siyasi daralma ve olası senaryolar
  • Lübnan'da binlerce kişi Ahmed el-Esir'in serbest bırakılması için gösteri düzenlendiLübnan'da binlerce kişi Ahmed el-Esir'in serbest bırakılması için gösteri düzenlendi
  • Dr. Ali Karadaği: "İlk aidiyetim İslam’dır"Dr. Ali Karadaği: "İlk aidiyetim İslam’dır"
  • "Sudan'da açlık çeken çocuklar için zaman daralıyor""Sudan'da açlık çeken çocuklar için zaman daralıyor"
  • Bir suikastın lojistiği: Mossad, paravan şirketler ve TürkiyeBir suikastın lojistiği: Mossad, paravan şirketler ve Türkiye
  • Balfour’un parçalanan portresiBalfour’un parçalanan portresi
  • Gazze'de 2 bin 800'den fazla kişi ABD yapımı bombalarla "buharlaştı"Gazze'de 2 bin 800'den fazla kişi ABD yapımı bombalarla "buharlaştı"
  • Adalet Bakanlığına Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandıAdalet Bakanlığına Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Nedim Avcı kardeşimiz vefat etti
    • Van Klaveren: “İslâm aleyhine kitap yazarken Müslüman oldum”
    • Suriye'de PKK/PYD için statükonun sonu: Askerî baskı, siyasi daralma ve olası senaryolar
    • Lübnan'da binlerce kişi Ahmed el-Esir'in serbest bırakılması için gösteri düzenlendi
    • Dr. Ali Karadaği: "İlk aidiyetim İslam’dır"
    • "Sudan'da açlık çeken çocuklar için zaman daralıyor"
    • Bir suikastın lojistiği: Mossad, paravan şirketler ve Türkiye
    • Balfour’un parçalanan portresi
    • Gazze'de 2 bin 800'den fazla kişi ABD yapımı bombalarla "buharlaştı"
    • Adalet Bakanlığına Akın Gürlek, İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı
    • Bir kavanozdaki iki akrep: Trump ve Netanyahu'nun ittifakı nasıl bir kafese dönüştü?
    • Birleşik Arap Emirlikleri’nin tanımsız devlet modeli
    • Yurt dışında yaşayan bazı Filistinliler pasaportlarına el konulmasından şikayetçi oldu
    • Ölümsüzlük vehmi ve modern insanın kibri
    • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat artığı faşizan zihniyeti lanetliyorum