Haksöz Haber
  • Somali / 18:17Eş Şebab: Somaliland'a göz diken Yahudilere karşı savaşacağız
  • Dünya / 17:57Almanya'da cemaatsiz kalan kiliseler dükkânlara dönüşüyor
  • Filistin / 17:49Gazze'de tedavi olamayan çocuklar, hastane köşelerinde ölümle pençeleşiyor
  • Filistin / 17:44Hamas liderlik için seçime gidiyor
  • Gündem / 17:41Haydi bütün laikler kiliseye!
  • Etkinlik-Eylem / 17:19Bilgi ve Erdem Vakfı ile Özgür-Der’den Sudan’a sürekli insani yardım
  • Hindistan / 16:44Hint milliyetçileri Siyonist katiller gibi olmayı vaad ediyor
  • Ürdün / 16:37Ürdünlü şehidin naaşı aylar sonra defnedildi
  • Dünya / 16:32İtalya'da "Hamas için yardım topladığı" gerekçesiyle 9 kişi gözaltına alındı
  • Sudan / 15:41Sudan'da HDK'nin son saldırılarında 200 sivil katledildi
  • Haber
  • Yorum Analiz
  • Çeviri
  • İslam Dünyası
  • Etkinlik-Eylem
  • Röportaj
  • Basın Açıklaması
  • Kültür Sanat
  • İslam
  • Yazarlar
İstanbul3 °C
Etkinlik Takvimi
ETKİNLİK TAKVİMİ
  1. HABERLER

  2. Bülent Gökgöz Haberleri

İskilipli Atıf Hoca'yı şehadet yıldönümünde rahmetle anıyoruz!İskilipli Atıf Hoca'yı şehadet yıldönümünde rahmetle anıyoruz!Bülent Gökgöz'ün kaleme aldığı kapsamlı yazı İskilipli Atıf Hoca'nın mücadele örnekliğini gözler önüne sererken bu vesileyle şehadet yıldönümünde Atıf Hoca'yı saygıyla anıyoruz!
İslamcı âlim ve şehit: İskilipli Atıf Hocaİslamcı âlim ve şehit: İskilipli Atıf Hoca
Yalan söyleyen tarih utanır ama Kemalistler hem utanmazlar hem de usanmazlar!Yalan söyleyen tarih utanır ama Kemalistler hem utanmazlar hem de usanmazlar!Bülent Gökgöz, son günlerde başta Cumhuriyet gazetesi yazarı, Cumhuriyet Vakfı Başkanı Alev Coşkun olmak üzere bazı resmi ideoloji muhafızlarının İskilipli Atıf Hoca ve Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye yönelik yalan ve iftiralarını değerlendirdi.
Ulusalcı Sembollere Dönüş mü?Ulusalcı Sembollere Dönüş mü?
İslami Camianın İmkânları ve Sorumluluklarıİslami Camianın İmkânları ve SorumluluklarıÖzgür-Der Çorum Şubesi, İslami Camianın İmkânları ve Sorumlulukları başlıklı seminer gerçekleştirdi.
“Müslümanların Cemaat Olabilme, Tebliğ ve Davet Sorumlulukları”“Müslümanların Cemaat Olabilme, Tebliğ ve Davet Sorumlulukları”
Tebliğde Usul ve Üslup Nasıl Olmalı?Tebliğde Usul ve Üslup Nasıl Olmalı?Mübelliğin davranışlarının ve eylemlerinin ecrini Allah’tan beklemesi, buna karşılık herhangi bir maddi beklenti ve menfaat talep etmemesi davetin temel prensiplerinden biridir.
Gaziosmanpaşa Özgür-Der’de “Tebliğde Usul ve Üslup” KonuşulduGaziosmanpaşa Özgür-Der’de “Tebliğde Usul ve Üslup” Konuşuldu
‘Müslümanların Hukukla İmtihanı’‘Müslümanların Hukukla İmtihanı’Bartın Özgür-Der’de bu hafta ‘Müslümanların Hukukla İmtihanı’ konusu konuşuldu.
"Müslümanların Hukukla İmtihanı""Müslümanların Hukukla İmtihanı"
FETÖ Yargılamaları ve İslami DuruşFETÖ Yargılamaları ve İslami DuruşÖzgür-Der İzmir Şubesi’nin alternatif eğitim seminerlerinde bu ay konu ‘FETÖ Yargılamaları ve İslami Duruş’, konuk ise Özgür-Der Çorum Şubesi’nden Bülent Gökgöz idi.
Özgür-Der Programları “Dini Anlamada Esas ve Ölçüler” Konusuyla BaşladıÖzgür-Der Programları “Dini Anlamada Esas ve Ölçüler” Konusuyla Başladı
“Müslüman Coğrafyasında İslami Hareketlerin Öğrettikleri”“Müslüman Coğrafyasında İslami Hareketlerin Öğrettikleri”Özgür-Der Çorum Çorum Şubesinden Bülent Gökgöz, Muş Özgür-Der’de “Müslüman Coğrafyasında İslami Hareketlerin Öğrettikleri” adlı bir seminer verdi.
"İhvan ve Nahda Tecrübeleri Üzerinden Metod Tartışmaları""İhvan ve Nahda Tecrübeleri Üzerinden Metod Tartışmaları"
“Darbecilikle Mücadele Ediyoruz Derken,  Dindarlık mı Hedef Alınıyor?"“Darbecilikle Mücadele Ediyoruz Derken, Dindarlık mı Hedef Alınıyor?"FETÖ soruşturmalarının yol açtığı olumsuz sonuçlar üzerine bir basın açıklaması yapan Çorum Özgür-Der, gelinen noktada mağduriyetler tablosunun büyüklüğüne dikkat çekerek adaleti ikame bağlamında çağrı ve uyarılarda bulundu.
Uludağ Üniversitesi'nde İskilipli Atıf Hoca KonuşulduUludağ Üniversitesi'nde İskilipli Atıf Hoca Konuşuldu
Çorum Özgür-Der’de “Ortadoğu İntifadaları” KonuşulduÇorum Özgür-Der’de “Ortadoğu İntifadaları” KonuşulduÖzgür-Der Çorum Şubesi’nin düzenlediği “Ümmet Coğrafyasında Yaşanan Sorunlar-Sorumluluklarımız” üst başlıklı seminerler dizisinde konu bu ay Ortadoğu İntifadalarının Dünü, Bugünü ve Yarını idi.
6. Yılına Giren Suriye Direnişi Çorum'da Selamlandı6. Yılına Giren Suriye Direnişi Çorum'da Selamlandı
"İstiklal Mahkemeleri ve İskilipli Atıf Hoca""İstiklal Mahkemeleri ve İskilipli Atıf Hoca"Özgür-Der Ankara Temsilciliği'nin "İstiklal Mahkemeleri ve İskilipli Atıf Hoca" konulu seminer programı, Özgür-Der Çorum Şubesi Başkanı Bülent Gökgöz'ün katılımıyla gerçekleştirildi.
Özgür-Der Bölge İstişaresi YapıldıÖzgür-Der Bölge İstişaresi Yapıldı
Âtıf Hoca Şahsında Tüm Toplum Yargılandı!"Âtıf Hoca Şahsında Tüm Toplum Yargılandı!""İskilipli Atıf Hoca -İstiklal Mahkemeleri'nin Tarihi Misyonu ve Şapka İnkılabı" kitabının yazarlarından Bülent Gökgöz'le röportaj.
Bartında İskilipli Atıf Hoca SemineriBartın'da "İskilipli Atıf Hoca" Semineri
Şehit İskilipli Atıf Hoca’yı Anma Etkinlikleri (Video)Şehit İskilipli Atıf Hoca’yı Anma Etkinlikleri (Video)Özgür-Der 87.Yılında Şehid İskilipli Atıf Hoca’yı Çorum'da çeşitli etkinliklerle andı.
Ekin Yayınlarından İskilipli Atıf Hoca KitabıEkin Yayınları'ndan "İskilipli Atıf Hoca" Kitabı
Çorumda “Islah Ekolünün Çabaları” KonuşulduÇorum'da “Islah Ekolünün Çabaları” KonuşulduÇorum Özgür-Der'de “Islah Ekolünün Çabaları ve Cumhuriyet Dönemi İslamcılarla İrtibatları” konulu seminer yapıldı.
Bülent Gökgözün Kenya İzlenimleriBülent Gökgöz'ün Kenya İzlenimleri
“AK Parti ve İslamcılığın Dönüşümü” Paneli Yapıldı“AK Parti ve İslamcılığın Dönüşümü” Paneli YapıldıÖzgür-Der'in düzenlediği aylık panellerde bu ay “AK Parti Dönemi ve İslamcılığın Dönüşümü” konusu tartışıldı.

DÜŞÜNCE PLATFORMU

  • SİNAN ÖNYağmur duasına çıkmadan önce…SELAHADDİN E. ÇAKIRGİL‘Pompei' veya ‘Sodom-Gomore'nin AmerikancasıHAMZA TÜRKMENKapitalist itikadın çocukları: Noel ve SiyonizmMURAT KAYACANMescidde örtünme ve tüketimde ölçüENVER CANDerinleştikçe daralan bir kuyu: Cimrilik
  • YUNUS ÇOLAKOĞLUUlus devlet paradigması ve kürd sorununda kalıcı çözümM. HASİP YOKUŞMelaye Cîziri’nin izinde: Kardeşliği yeniden tesis etmekNİMET ORBAYVefaBETÜL ÜZERDin kalbe indiğinde şiddet azalırABDULLAH SEYDAMüslüman Kardeşler neden hedefte?
ÇOK OKUNANLAR
30
7
1
  • Ahlaki yozlaşma tesadüf mü yoksa birikmiş ihmal mi?Ahlaki yozlaşma tesadüf mü yoksa birikmiş ihmal mi?
  • Başakşehir Özgür-Der'de ‘Kürt meselesi için çözüm arayışında son safha ve  İslami yaklaşım’  paneli yapıldıBaşakşehir Özgür-Der'de ‘Kürt meselesi için çözüm arayışında son safha ve İslami yaklaşım’ paneli yapıldı
  • Modernitenin inkâr ettiği Hristiyan mirasıModernitenin inkâr ettiği Hristiyan mirası
  • Trump kampında İsrail kavgası derinleşiyorTrump kampında İsrail kavgası derinleşiyor
  • Somaliland'de İsrail karşıtı Şeyh Kariyi tutuklandıSomaliland'de İsrail karşıtı Şeyh Kariyi tutuklandı
  • Eynesil Özgür-Der'de “Ümmet Coğrafyası ve Sorumluluklarımız” semineri yapıldıEynesil Özgür-Der'de “Ümmet Coğrafyası ve Sorumluluklarımız” semineri yapıldı
  • Somali: İsrail'in adımı egemenliğimize doğrudan saldırıdırSomali: İsrail'in adımı egemenliğimize doğrudan saldırıdır
  • "İstedik ki Rab'leri onun yerine kendilerine ondan daha temiz ve daha merhametli birini versin""İstedik ki Rab'leri onun yerine kendilerine ondan daha temiz ve daha merhametli birini versin"
  • Suriye'de avaş nedeni ile 2,4 milyon çocuk eğitimden mahrum kaldıSuriye'de avaş nedeni ile 2,4 milyon çocuk eğitimden mahrum kaldı
  • Bilgi ve Erdem Vakfı ile Özgür-Der’den Sudan’a sürekli insani yardımBilgi ve Erdem Vakfı ile Özgür-Der’den Sudan’a sürekli insani yardım
Haksöz Haber
  • Künye-İletişim
  • Günün Haberleri
  • Gizlilik Politikası
Tüm Hakları Saklıdır © 2001

Haksöz Haber

 |  0 212 524 10 28  | 

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Ahlaki yozlaşma tesadüf mü yoksa birikmiş ihmal mi?
    • Başakşehir Özgür-Der'de ‘Kürt meselesi için çözüm arayışında son safha ve İslami yaklaşım’ paneli yapıldı
    • Modernitenin inkâr ettiği Hristiyan mirası
    • Trump kampında İsrail kavgası derinleşiyor
    • Somaliland'de İsrail karşıtı Şeyh Kariyi tutuklandı
    • Eynesil Özgür-Der'de “Ümmet Coğrafyası ve Sorumluluklarımız” semineri yapıldı
    • Somali: İsrail'in adımı egemenliğimize doğrudan saldırıdır
    • "İstedik ki Rab'leri onun yerine kendilerine ondan daha temiz ve daha merhametli birini versin"
    • Suriye'de avaş nedeni ile 2,4 milyon çocuk eğitimden mahrum kaldı
    • Bilgi ve Erdem Vakfı ile Özgür-Der’den Sudan’a sürekli insani yardım
    • Er-Rişk: Aksa Tufanı’nı anlatan ikinci kitabımız Filistin halkının ruhunu yansıtıyor
    • Gazze Şeridi hastanelerine 48 saat içinde 29 şehit naaşı ulaştı
    • En-Nuseyrat Kampı’ndaki El-Avde Hastanesi’nin elektriği yakıt tükendiği için kesildi
    • Hint milliyetçileri Siyonist katiller gibi olmayı vaad ediyor
    • Haydi bütün laikler kiliseye!