1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. “Bu zındık için vakit kaybetmeden gereken yapılmalı!”
“Bu zındık için vakit kaybetmeden gereken yapılmalı!”

“Bu zındık için vakit kaybetmeden gereken yapılmalı!”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Kur'an-ı Kerim ayetlerine hakaret eden Fatih Altaylı hakkında sert açıklamalarda bulundu.

01 Şubat 2024 Perşembe 14:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Mülteci nefreti, Filistin düşmanlığı, Müslüman karşıtlığı… Tüm bunlar denildiğinde Türkiye’de akla gelen ilk isim hiç şüphesiz Fatih Altaylı’dır. Eline geçen her fırsatta İslami değerleri hedef alan Fatih Altaylı isimli müfteri bir kez daha İslam’a ve Müslümanlara duyduğu nefreti "Biz herhangi birimiz mezhebi aidiyetten dolayı mı oy veriyoruz? Veya bir cemaat, bilmem zart zurt ayetinden dolayı mı herhangi bir partiye oy veriyoruz? Konuşulmaması gereken bir şey bu. Ama birileri CHP'yi sürekli olarak bu noktaya çekmek, burada değerlendirmek ve böyle bir içerisine sokmaya çalışıyor." sözleriyle dile getirmişti.

Kitab-ı Kerim’deki ayetleri “zart-zurt” şeklinde tahfif ve tahkir eden Altaylı’ya tepki Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’dan geldi. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Saral, Altaylı’nın kimliğini açıkça dile getirerek yargıyı harekete geçmeye davet etti.

 "Fatih Altaylı denen insan suretine bürünmüş mendebur iblisin evladı herhalde kendini Hollanda ya da Danimarka'da yaşadığını zannediyor... İslam'a ve Kur'an'a aleni olarak hakaret eden bu mürted zındık için saniye dahi geçmeden gereken yapılmalı, aksi halde Müslümanların infialine sebebiyet verecek nahoş olaylar yaşanabilir. Ajan olarak bu ülkede Müslüman kılıklı dolaşan bu alçak yakalanıp en ağır cezaya tabi tutulmalıdır."

saral-altayli.jpg

Türkiye’de bir Müslüman, Kemalistlerin dokunulmazlarına ufacık bir eleştiri dahi dile getirdiğinde tutuklu yargılanırken Müslümanların değerlerine açıktan hakaret eden Altaylı gibi müfteriler ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı dahi yargıyı harekete geçmeye davet ederken neden gerekli adımlar atılmıyor anlamak güç!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum