1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bu Adamların Yalancılığına Bak!
Bu Adamların Yalancılığına Bak!

Bu Adamların Yalancılığına Bak!

27 yıl cezaevinde yalan ifadelerle haksız bir şekilde tutulan 86 yaşındaki Ahmet Turan Kılıç’ın sağlık sebebiyle tahliye edilmesi, Kemalist kesimler tarafından iftiralarla eleştirilmeye devam ediliyor.

09 Şubat 2020 Pazar 01:20A+A-

HAKSÖZ HABER

Kemalist sol her zaman ki gibi ortaya bir yalan atıp bunu gerçekmiş gibi topluma sunma konusunda 100 yıllık bir deneyime sahip. Bunun son örneği Ankara’da Alevi sol örgütler tarafından gerçekleştirilen eylemde ortaya çıktı.

Kemalist Alevi örgütleri, Ankara’da bulunan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Genel Merkezi önünde toplanıp Sivas davasından dolayı 27 yıl hapiste 7 polisin yalan ifadeleri haksız bir şekilde tutulan 86 yaşındaki Ahmet Turan Kılıç’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sağlık sorunları sebebiyle serbest bırakılmasını protesto ettiler.

Bu örgütlerin protestosunda yalan ve iftiralar sığınması tam klasik Kemalist sol'un "yalan üret, topluma gerçek olarak sun ve üstünde diret" jargonunu tekrar hatırlattı. Protesto da ilk sözü alan PSAKD Sekreteri Onur Şahin’in  Ahmet Turan Kılıç’ın Sivas Madımak’ta 35 kişiyi yaktığını belirterek, Turan’ın mahkemede “Yaktım, pişman değilim, bir daha yaparım” dediğini söyledi.

PSAKD Sekreterinin bu sözleri tam bir iftiraya dayanıyor. 7 polise imzalattırılan ifade ile hapse atılan Ahmet Turan Kılıç’ın mahkemede böyle bir ifadesi olmadığı gibi mahkeme boyunca masum olduğunu belirtmiştir.

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum