1. HABERLER

  2. HABER

  3. Böyle Olur Solcuların Yaptıkları Eylemin Finali
Böyle Olur Solcuların Yaptıkları Eylemin Finali

Böyle Olur Solcuların Yaptıkları Eylemin Finali

Sol sosyalist gruplar, iki gündür üniversitelerde sürdürdükleri saldırganlıkları yetmiyormuşçasına bugün de yağ gibi üste çıkma çabalarının bir sonucu olarak basın açıklaması düzenlemeye kalktılar.

04 Aralık 2015 Cuma 17:04A+A-

Haksöz Haber

Bugün saat 15.00'te İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin önünde asıl müsebbibi oldukları ve iki gündür devam eden olaylar hakkında basın açıklaması yapmak için bir araya gelen sol sosyalist gruplar, kendilerine ait olan en hızlı kaçma rekorunu kırarak şanlı eylem tarihlerine yeni bir sayfa daha eklediler.

Ama sol sosyalist grupların olayın görüntülerini önce internetten yayımlayıp sonra niçin kaldırdıkları sorusu ise cevaplanmayı bekliyor.  

Olayın video kaydında da görüldüğü üzere bir müslümanın tekbir getirip kendilerine yönelmesinin ardından saniye geçmeden daha önce çalışılmışçasına ama bir yandan da, korkunun etkisiyle olsa gerek, çil yavrusu gibi Edebiyat Fakültesi'nin içine kaçıştılar. 

Sol sosyalist eylemcilerin görüntülerdeki kaçarken pankartlarını eylem alanında bırakma anı eylem ahlakı ve davalarına bağlılıklarını gözler önüne seren bir sahne olarak ayrıca dikkat çekici.   

Yine bu sabah sol sosyalist grupların müslümanlara hakaret içeren afişlerine müslüman öğrenciler tarafından müdahale edilmişti.

HABERE YORUM KAT

8 Yorum