1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Boğaziçi Üniversitesinde vandal protesto!
Boğaziçi Üniversitesinde vandal protesto!

Boğaziçi Üniversitesinde vandal protesto!

Boğaziçi Üniversitesinde uzun süredir devam eden prtotesto gösterilerine bir yenisi eklendi. Protestocu öğrenciler Rektör Naci İnci'nin aracının üzerine çıktı.

05 Ekim 2021 Salı 16:21A+A-

HAKSÖZ HABER

Boğaziçi Üniversitesinin yeni rektörü Naci İnci, makam aracına binerken bir grup öğrenci tarafından sıkıştırılmaya çalışıldı.

Öğrencilerin taciz ve protestolarına maruz kalan İnci’nin aracının üzerine, belden yukarısı çıplak bir öğrenci çıkarak gövde gösterisinde bulundu.

Öğrenciyi aracın üzerinden güvenlik görevlileri çekerek indirirken, olay anına dair görüntülerde öğrencilerin güvenlik görevlilerine karşı “Sen bana ne hakla dokunursun?” dediği duyuldu. 

 

 

Eşcinsel sapkınlığı ön plana çıkararak “Özgürlük” sloganlarını dilinden düşürmeyen protestocuların rektörü sıkıştırarak taciz etmesi, özgürlüğe engel bir durum olarak görülmedi.

Öğrencilerin protesto adı altında gerçekleştirdikleri vandal gösteri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da konuşmasında kendisine yer buldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Naci İnci’ye dönük girişilen sözde protesto için, "Böyle öğrenci olamaz. Bunlar olsa olsa ancak üniversitelerin içerisine sızmış teröristlerdir. Rektörünün arabasının üstüne çıkıp, orada tepinen öğrencilerin olduğu bir Türkiye'yi ben kabullenemiyorum. Bize böyle öğrenciler gerekmez." ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum