1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bir ülke adım adım şizofreniye sürüklenirken!
Bir ülke adım adım şizofreniye sürüklenirken!

Bir ülke adım adım şizofreniye sürüklenirken!

Atatürk portreleri yerde bulunduğu için okul müdürü görevinden uzaklaştırıldı!

28 Nisan 2021 Çarşamba 16:38A+A-

HAKSÖZ HABER

Denizli’de Emsan Doğan Demirci İlkokulu’nda temizlik yapan görevliler depoda bulunun Atatürk portrelerini ve gençliği hitabe tablolarını eski ve fazlalık olduklarını düşündüklerinden olsa gerek çöpün yanına bırakıyorlar.

Artık miadını doldurmuş olan bu tabloların zaten kullanımda olanları mevcut. Belki de yıllardır depoda sebepsiz bir şekilde yer kaplayan bu eşyaların atılması gayet normal. Zaten okulda temizlik yapılıyor.

Ancak ‘Türkiye gerçeklik evreninde’ böyle bir şey yaparsanız hedef gösterilip linç edilir ve görevinizden uzaklaştırılırsınız. Şaka değil gerçek! Temizlik görevlilerinin işleri gereği yaptıkları bu hareket okul müdürü Ruhi Öz’ün görevinden alınmasına sebep oldu!

Sol-Kemalistler tarafından anında hedef gösterilen Ruhi Öz hakkında Denizli Valiliği tarafından şu açıklamayla soruşturma açıldı:  “Çeşitli basın yayın organlarında Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu'nda Atatürk posteri ve İstiklal Marşı tablosunun çöpe atılması ile ilgili çıkan haberlere istinaden; Okul müdürü R.Ö. görevden uzaklaştırılarak konunun aydınlığa kavuşturulması için geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır.

Neden Milli Eğitim tarafından değil de Valilik tarafından soruşturma açıldığını anlam veremesek de çok önemli değil. Soruşturma açılmasının kendisi anlamlı değil zaten. Kemalizm’in ülkemizi içine çektiği bu şizofrenik hal giderek trajikomik bir hal alıyor. Mustafa Kemal’in kendisine değil eski püskü portresine bile görev gereği dokunmak linç sebebi olabiliyor… Çok şaşırtıcı gerçekten!

Atatürk portrelerine ‘kutsal inek’ muamelesi yapan sol-Kemalistlerin kendileriyle birlikte ülkeyi de sürükledikleri açık hava tımarhanesinde her şey mümkün gözüküyor. Hepimize geçmiş olsun!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

7 Yorum