1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Benim moralim çok bozuk ama siz moralinizi bozmayın!
Benim moralim çok bozuk ama siz moralinizi bozmayın!

Benim moralim çok bozuk ama siz moralinizi bozmayın!

İlay Aksoy seçim sonuçlarını değerlendirirken az kaldı gözyaşlarını tutamayacakmış…

29 Mayıs 2023 Pazartesi 12:30A+A-

HAKSÖZ HABER

İYİ Parti’de başlayan siyasi kariyerine Demokrat Parti’de devam eden İlay Aksoy, Türkiye’nin gördüğü en yaman ırkçılardan birisi hiç şüphesiz. İYİ Parti’den Fatih Belediye Başkan Adayı olduğunda “mültecileri gönderme” vaadinde bulunan Aksoy’un dün akşamki seçim sonuçları yüzünden gözüne uyku girmemiş.

Sosyal medyada yayımladığı videoda Aksoy kendince takipçi kitlesini rehavetten kurtarmak istiyor. Seçimin göçmen oylarıyla kazanıldığını ve “yabancıların” Türkiye’de merkezi bir konum elde ettiğini iddia eden Aksoy tabi ki her zaman olduğu gibi yalan söylüyor.

Oy kullanabilecek yeni vatandaş sayısının en fazla 250 bin civarı olduğu resmi makamlar tarafından birden çok ifade edildi. Irkçılar yine de yalanlarıyla insanların aklını karıştırmaya çalışıyorlar…

Öncelikle seçimi kaybettiğini kabul etmek bir erdemdir. “Yabancı oy” yalanlarıyla bahaneler üretme acziyetin göstergesidir. “Benim moralim çok bozuk ama siz moralinizi bozmayın!” diyerek manipülasyona devam eden İlay Aksoy gibiler bir kere olsun ahlaklı davransınlar ve mağlubiyeti kabul edip özeleşti yapsınlar! Irkçı siyasetlerinin hem topluma hem kendilerine kaybettirdiğini anlasınlar!

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

6 Yorum