1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. “Bedelli Askerlik Seçimlerden Sonra Gündemde Olacak”
“Bedelli Askerlik Seçimlerden Sonra Gündemde Olacak”

“Bedelli Askerlik Seçimlerden Sonra Gündemde Olacak”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Seçimlerden sonra mutlaka bedelli askerlik gündemde olacak ve olumlu olarak değerlendirilecektir.” dedi.

10 Haziran 2018 Pazar 12:37A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında İzmir’in Bayraklı ilçesinin Osmangazi mahallesindeki iş yerleriyle kafe ve parkları ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Karar gazetesinde yer alan habere göre Dağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları sırasında vatandaşların bedelli askerlik talepleriyle karşılaştıklarını vurgulayarak şunları belirtti:

“Sahayı gezdiğimizde toplumda bedelli askerlik talepleriyle karşılaşıyoruz. Daha öncesinde benim milletvekili olduğum iki dönemde iki defa bedelli askerlik çıkarmıştık. Seçimlerden sonra mutlaka bedelli askerlik gündemde olacak ve olumlu olarak değerlendirilecektir. Ama burada bir öncekilerden tecrübe ne yazık ki dışarıda çıkan ses ile başvurular arasında çok ciddi fark oluyor. Aslında 150 bin civarında başvuru beklerken başvuruların 30 bin civarında kaldığı dönemler oldu. İnşallah bu konuda bir durum söz konusu olursa, şartları tutanların başvuruları da istenen seviyede olur.”

HABERE YORUM KAT