1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Baykal’a Bir de Onur Madalyası Verseydiniz!
Baykal’a Bir de Onur Madalyası Verseydiniz!

Baykal’a Bir de Onur Madalyası Verseydiniz!

Gülen medyasının manşetlerini süsleyen Baykal haberleri mide bulandırıyor!

27 Mart 2014 Perşembe 13:36A+A-

HAKSÖZ-HABER

Günlerdir şişirilen 25 Mart balonundan çıka çıka “Baykal’a kaset komplosu ifşaatı”nın çıkması beklentileri pek karşılayamamış görünüyor ama olsun önemli değil. Önemli olan Tayyip Erdoğan’a çakmak için bu malzemenin süslenip püslenmesi! İşte Gülen medyası dünden beri harıl harıl bunu yapıyor ve Tayyip Erdoğan’ın Baykal operasyonunun arkasında olduğu imajını yaymaya çalışıyor.

Tabi, kavgada yumruk sayılmaz! Bunca kara, kirli propaganda malzeme listesine bunu da eklemekte beis yok diye düşünülüyordur herhalde!

Ama gerçekten de sormak gerekemez mi: bir kavga bu kadar çirkin bir tarzda sürdürülür mü? Hiçbir ahlaki değer gözetilmeyecek mi?

Bir yandan rakip ya da düşman olarak gördüğünüz kadrolarla ilgili her türlü karalamayı seslendireceksiniz; namuslu insanları töhmet altında bırakacaksınız; önünüze gelene muta iftirası atacaksınız ama bir yandan da zaniliği tescilli birilerinin sözcülüğüne, hamiliğine soyunacaksınız!

Bugünkü Zaman ve Bugün gazetelerinin manşetini Baykal haberleri süslüyor. Beyefendi mağdur ve mazlum edalarıyla efeleniyor adeta. Sanki karşımızda bir Dreyfus var. Maruz kaldığı haksızlığın hesabını soran bir yiğit edasında esip gürlüyor, meydan okuyor. Gülen medyası ise bu edepsiz tiyatroya sahne olmuş.

Yahu hiç mi akıl kalmadı sizde? Bu adamı daha nasıl konuşturuyor, manşetinize taşıyorsunuz? Üstelik de ahlaktan falan bahseden sözlerini yayınlıyorsunuz? Mağdur ve mazlum pozisyonuna oturttuğunuz bu kişinin cürmü kendisinin ilelebet susup bir kenara çekilmesini gerektirirken, siz kalkıp bu şahıstan bir mazlum, yetmedi bir kahraman üretmeye kalkıyorsunuz. Günlerdir Egemen Bağış’ın telefon konuşmasında sarfettiği çirkin sözleri gündemleştirme derdinde olan sizlerin sırf bu tutumu bile ne kadar gayrı samimi ve ölçüsüz olduğunuzun delili olmaya yeter!

Tayyip Erdoğan nefreti Beşşar’ın hamisi Kemal’le yollarınızı birleştirdi. Şimdi de Baykal hamiliğine sürüklendiniz. Bakalım daha neler göreceğiz? 

zaman_27032014.jpg

bugun_27032014.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum