1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Başörtüsüne aşırı serbestiyet gelmiş!
Başörtüsüne aşırı serbestiyet gelmiş!

Başörtüsüne aşırı serbestiyet gelmiş!

"Müslümanların yaşamlarının belirleyicisi İslam değil, laiklik olmalı" diye çığıranların başörtüsü üzerine istedikleri gibi ahkam kesmeleri her nedense aşırı özgürlük olarak değerlendirilmiyor!

04 Ekim 2022 Salı 22:50A+A-

HAKSÖZ HABER

Kemalist ideoloji ile basında özgürlükleri savunan, giyim kuşamda batıcı ve modern olmayı hedefleyen zevatın -sadece kendilerinin sınırlarını belirlediği özgürlük- üzerine verdiği beyanatlar televizyon ekranlarını renklendirmeye devam ediyor. 

Eski Milletvekili Emin Şirin Tele1 ekranlarında yayınlanan 'Anında Manşet' programında sarf ettiği sözlerle hala birilerinin başörtüsü üzerinden bir şeyleri alıp veremediğini kanıtladı.

Emin Şirin, "Başörtüsü konusunda bir cevap veremiyorum sana çünkü bir problem kaldığını zannetmiyorum. Hatta belki biraz aşırı serbestiyet geldi. Ben hala hakime hanımların başörtüsü takmasını tarafsızlık ilkesine aykırı buluyorum. Bu kadar rahatlamış bir başörtüsü konusu varken belki başka bir şeyler bunu da kapsayacak şekilde düşünüyorlardır bunu yarın göreceğiz." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

7 Yorum