1. HABERLER

  2. HABER

  3. Başörtülü Kadının Ailesi Konuştu
Başörtülü Kadının Ailesi Konuştu

Başörtülü Kadının Ailesi Konuştu

Yanında 5 aylık bebeğiyle Taksim çapulcularının saldırısına uğrayan başörtülü kadının ailesi konuştu.

12 Haziran 2013 Çarşamba 17:58A+A-

1 Haziran günü Kabataş'ta durakta beklerken başörtülü olduğu için Gezi Parkı eylemcilerinin saldırısına uğrayan kadının, İstanbul'da bir ilçenin belediye başkanı olan kayınpederi Radikal'e konuştu...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplantısında “Önemli bir yakınımın gelinini yerlerde sürüklediler” diye ipucunu verdiği, Kabataş’ta bebeğiyle eylemcilerin saldırısına uğrayan kadının kayınpederi konuştu.  İstanbul’da bir ilçe belediye başkanının gelini 25 yaşındaki Z.D, saldırıdan hemen sonra darp raporu alıp, Çağlayan Adalet Sarayı’nda görevli Cumhuriyet Savcısı Nihat Karpınar’a suç duyurusunda bulundu.

SAVCILIK GÖRÜNTÜLERİ İSTEDİ

Soruşturmayı özel savcılık bürosuna yönlendirildi. Soruşturma savcısı Z.D.'nin hakaret ve yaralama suçundan savcılığa başvurduğunu, mobese görüntülerinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden istendiğini söyledi.

TORUNUMDA TIRNAK İZLERİ VAR

5 aylık bebeği ile Kabataş iskelesinden karşıya geçerken göstericilerin saldırısına uğrayan gelini için Belediye Başkanı, "Günlerdir kimseye konuşmadım. İnfial yaratacak bir hadise, torunumun ellerinde ve bacaklarında bile tırnak izleri var. Sayın Başbakanım arayıp geçmiş olsun dileklerini sundu” dedi. 

Z.D’nin babası işadamı A.F. de Hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada “Kızım şu anda kocasıyla şehir dışında. Şiddet gördü. Hamdolsun durumu iyi. Gerekeni yaptık” dedi. Annesi İ.H.F de, kızının yanlarında olmadığını, durumunun iyi olduğunu söyledi. 18 Haziran 2010’da Florya Sosyal Tesisleri’nde evlenen Z.D’nin nikâhına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılmıştı. Çiftin nikah şahitliğini yapan Başbakan, üç çocuk tavsiyesinde bulunmuştu.

------

Konuyla ilgili Abdulkadir Selvi'nin kaleme aldığı yazı için tıklayınız...

 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum