1. HABERLER

  2. HABER

  3. Barak: "Fetih, Güvenlik Sistemimizin Parçası"
Barak: Fetih, Güvenlik Sistemimizin Parçası

Barak: "Fetih, Güvenlik Sistemimizin Parçası"

Ehud Barak, Fetih Hareketi'nin Siyonistlerin güvenlik sisteminin etkili bir parçası olduğunu söyledi.

10 Temmuz 2012 Salı 00:50A+A-

Siyonist Savaş Bakanı Ehud Barak, Siyonist işgal rejimiyle Fetih Hareketi arasında ortak noktaların olduğuna işaret ederek, Fetih Hareketi'nin Siyonistlerin güvenlik sisteminin etkili bir parçası olduğunu söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin bildirdiğine göre Barak, Amerikan Time dergisine verdiği röportajda, Ramallah ile müzakere taraftarı olduğunu, halkına ve dünya liderlerine Ramallah yönetiminin barış istediğini ve onları İsrail'in güvenlik sisteminin ve İsrail ordusunun bir parçası olduğunu söylediğini ifade etti.

"Fetih Hareketi karşılıklı saygı ve bizimle yan yana birlikte yaşamak istiyor" diyen Barak, şiddete ve silahlı mücadeleye başvurmaları halinde Hamas'ın Fetih'e üstün geleceğini belirtti.

Ramallah yönetimi liderlerine içinde bulundukları atıl durumdan çıkarak müzakerelere ivme kazandırmaları nasihatinde bulunan Barak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Abbas'a ve Feyyad'a diyorum ki, hareketsizliğin size bir şey kazandıracağını sanmayın, çünkü bu durum sonunda İsrail ile Hamas'ın çatışmasına yol açacaktır."

Siyonist Savaş Bakanı Ehud Barak, Arap Baharı sürecinden memnun olmadığını ve İslamcıların yönetime gelmesinden rahatsızlık duyduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT