1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bakan Koca’dan Çin Muhibbi Sol-Kemalistlere Soğuk Duş!
Bakan Koca’dan Çin Muhibbi Sol-Kemalistlere Soğuk Duş!

Bakan Koca’dan Çin Muhibbi Sol-Kemalistlere Soğuk Duş!

Sol ve Kemalistler her gün sistematik yalanlar uydurmaktan, rezilce tekzip edilmekten usanmadılar!

24 Mart 2020 Salı 13:12A+A-

HAKSÖZ-HABER

Sol-Kemalist propaganda mekanizmasının amatörce yaydığı “Virüs tanı kitlerinin parası Atatürk’ten” safsatası bizzat Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından da yalanlandı.

Türkiye’nin Çin’deki firmanın Katarlı ortakları üzerinden sipariş ettiği virüs tanı kitleri Sol ve Kemalistler tarafından “Çin’in Türkiye’ye armağanı” havasında sunulmuştu.

Çin’in bu sözde vefakarane tutumundan Mustafa Kemal’e de pay çıkarmayı ihmal etmeyen Sol ve Kemalistler; Çin’in 1940 yılındaki kolera felaketi karşısında kendisini yalnız bırakmayarak aşı ilacı gönderen Mustafa Kemal Türkiye’sinin iyiliğini unutmadığını ve bu yüzden ilk parti tanı kitlerini Atatürk’ün hatırına bedava gönderme kararını aldığını iddia ederek güzellemelerde bulunmuşlardı. Hızını alamayan Sol ve Kemalistler sözü iktidara saydırma raddesine getirerek Refik Saydam Hıfzısıhha Akademisinin “başarı”larına övgü dizerek AK Parti’yi Mustafa Kemal Atatürk’ün yadigarı Refik Saydam Hıfzısıhha Akademisini kapatmakla itham etmişlerdi.

Bakan Koca: Yok Öyle Bişey!

Bu safsataya itibar ederek bir soru şeklinde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın önüne koyma basitliği gösteren gazeteciye Bakan Koca’nın cevabı net oldu:

- Yok öyle bişey. Ne alıyorsak parasını verip alıyoruz!

KONUYLA ALAKALI ÖNCEKİ HABERİMİZ >>>

HABERE YORUM KAT

5 Yorum