1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bağlar'da PKK Saldırısından Endişe Duyan Aileler Evlerini Terk Ediyor
Bağlar'da PKK Saldırısından Endişe Duyan Aileler Evlerini Terk Ediyor

Bağlar'da PKK Saldırısından Endişe Duyan Aileler Evlerini Terk Ediyor

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesi'nde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, PKK saldırısından endişe duyan aileler evlerini terk etmeye başladı.

15 Mart 2016 Salı 11:03A+A-

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki Kaynartepe Mahallesi'nde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından PKK mensuplarının saldırısından endişe duyan vatandaşlar evlerini terk ediyor.

Kaynartepe Mahallesi'nde sokağa çıkma yasağı kararının alınmasının ardından buradaki vatandaşlar, can güvenliği endişesiyle evlerini terk etmeye başladı.

Bazı aileler, yanlarına aldıkları eşyalarla evlerinden ayrıldı. Bu sırada ailesiyle göç eden bir çocuğun gözyaşı döktüğü görüldü. PKK militanlarının saldırısı sonucu mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, PKK'ya tepki gösterdi.

Bölgedeki kasapların, sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından iş yerlerindeki etleri taşıması dikkati çekti.

Bu arada, çukur kazılan ve barikat kurulan ara sokakların çevresinde zırhlı araçlarla önlem alan güvenlik güçleri, bir sokakta roketatar mermisi ele geçirdi.

İlçenin en büyük mahallesi Kaynartepe'de zaman zaman silah ve patlama sesleri gelirken, ambulans ve sağlık görevlileri de hazır bekletiliyor.

AA

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT