1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Ayşe Özdoğan’ın durumu ağırlaşıyor!
Ayşe Özdoğan’ın durumu ağırlaşıyor!

Ayşe Özdoğan’ın durumu ağırlaşıyor!

Kanser hastası Ayşe Özdoğan hapse atıldıktan sonra durumunda gözler görülür kötüleşme yaşandı!

07 Ekim 2021 Perşembe 17:35A+A-

HAKSÖZ HABER

Trol gazeteciler tarafından hedef tahtasına yerleştirildikten sonra yargılama süreci neticelendirilip hapse atılan ağır kanser hastası Ayşe Özdoğan’ın sağlık durumu kritik denilebilecek bir seviyede!

Yargıtay tarafından kararı onanan Ayşe Özdoğan 4. evre maxciller sinüs kanseri. Şuan temel ihtiyaçlarını yerine getirmekte zorlanacak kadar engelli durumda. Eğer ceza erteleme çıkmazsa hapse atılması an meselesi olan Ayşe Özdoğan insanlıktan nasibi almamış gazeteci müsveddesi linç güruhu tarafından hedef alındıktan sonra geçtiğimiz hafta cezaevine gönderildi!

Cezaevinde durumu kötüleştikten sonra tekrar hastaneye kaldırılan Ayşe Özdoğan’ın avukatıyla görüşen Adem Özköse’nin sosyal medyadan paylaştığı bilgiye göre Özdoğan'ın durumunun ağırlaşmaya devam ettiği ve banyo vb. temel ihtiyaçlarını dahi karşılayamadığı öğrenildi.  

4. evre kanser hastası bir kadının her geçen gün ağırlaşan sağlık durumuna rağmen cezaevine atılması bir hukuk garabetiydi. Bu rezilliğin ahlaki yükü bütün toplumun ve siyasilerin üzerindeyken şimdi  hastaneye kaldırılmak zorunda kalan Ayşe Özdoğan’ın bir kere daha hapse gönderilmemesi gerekmektedir!

Ayşe Özdoğan’ın tedavi imkanlarına ulaşması ve bu süreçte çocuğuna destek olması için cezaevinde değil ailesinin yanında olması insani bir yükümlülük olarak önümüzde duruyor. Yetkilileri toplumun gözü önünde yaşanan bu zulmü sonlandırmaya davet ediyoruz!

HABERE YORUM KAT

9 Yorum