1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Asıl skandal sensin Cüneyt Özdemir!
Asıl skandal sensin Cüneyt Özdemir!

Asıl skandal sensin Cüneyt Özdemir!

YouTuber Cüneyt Özdemir, Aksa Tufanı’na ait olan görüntüleri “katliam” şeklinde niteledi!

17 Ekim 2023 Salı 12:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Bir haftayı aşan bir zamandır bütün dünyanın gündeminde olan Filistin’deki gelişmeler tabir-i caizse insanlık için turnusol işlevi görmeye devam ediyor.

Siyonist çetenin saldırıları artarken İslami kuruluşlar ve çevreler ise gerçekleştirdikleri eylemlerle konu hakkında farkındalığı artırmaya çalışıyor. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Maltepe’de gerçekleşen mitingdeki konuşmasından hareketle sosyal medya için bir video hazırlatmış.

Yayımlanan videoda Hamas tarafından gerçekleştirilen Aksa Tufanı’ndan görüntüler paylaşılıyor. Youtuber Cüneyt Özdemir ise bu görüntülerin paylaşılmasını kabul edememiş ve “İnanılmaz bir skandal... Hamas'ın Katliam görüntüleri ile tanıtım filmi çekmişler!!!” sözleriyle Aksa Tufanı’nı katliam olarak nitelemiş.

basliksiz-008.jpeg

Farklı cenahlardan insanlar Aksa Tufanı’nın meşruiyeti hakkında yazıp çizdiler. Bir halk 75 yıldır katledilip dünya da bu katliamı sessiz bir şekilde izlerken Filistinlilerin ortaya koyduğu refleksi “katliam” olarak nitelemek tam da Siyonistlerin isteyeceği cinsten akıldan ve mantıktan yoksun bir bakış açısıdır.

Cüneyt Özdemir belli ki hafıza kaybı yaşıyor. İşgal çetesinin Filistinlileri her fırsatta katlettiğini unutmuş olacak ki Kassam’ın operasyonuna “katliam” yakıştırması yapıyor. Siyonistler Filistinlileri her fırsatta öldürürken neredeydiniz peki? Çatışmaların olmadığı dönemlerde bile 2023 senesinin başından bu yana 250 Filistinli işgal çetesinin polisi tarafından öldürüldü. Cüneyt Özdemir’e sorsak “İsrail’in yapıp ettiklerini savunan yok” der ve geçer büyük ihtimalle. Ancak işgalci katillerin cürümlerinin “yanlış” olduğunu kabul etmek bir erdem değil artık! Bu sebeple asıl skandal olan sensin Cüneyt Özdemir!

Siyonist çete ile Hamas’ı eşitleyerek adaleti sağlayamazsınız. Adalet, Aksa Tufanı’nda ödenen bedeldir… Siz kabul etmeseniz de bombaların altında yaşam mücadelesi veren Filistinliler bunu biliyor!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum