1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Aşağılık kukla şart ileri sürmeye de başlamış!
Aşağılık kukla şart ileri sürmeye de başlamış!

Aşağılık kukla şart ileri sürmeye de başlamış!

Türkiye'nin akıl almaz bir biçimde ardı ardına görüşme isteği bildirmesinin ardından katil Esed ultimatom verir gibi konuşma cesareti bulmuş görünüyor. 

13 Ocak 2023 Cuma 15:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriye halkının katili Esed rejimi ile Türkiye arasında Rusya’nın yönlendirmesiyle yeniden ilişki kurulmasının yolu açılmıştı. Bakanlıklar seviyesinde yapılan görüşmeler neticesinde devlet başkanlarının görüşmesi noktasına gelindi. Utanç verici bu durum yeterli değilmiş gibi bir de kamuoyu katilin Türkiye’den beklentileri olduğunu öğrendi!

Türkiye ve Suriye arasında ilk temasın 11 yıl sonra gerçekleşmesinin ardından ikinci aşamaya geçilmesi planlanırken Esed'den konuyla ilgili bir açıklama geldi. Katil Esed, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yaptığı operasyonları sona erdirmesi gerektiğini söyledi.

Esed gibi bir caniyi muhatap alırsanız olacak olan budur işte! Yeryüzünde hiçbir meşruiyete sahip olmayan aşağılık kukla rejimin görüşme için şart koştuğu ülke olmak kadar hazin bir durum söz konusu olamaz!

Yaşadığımız utancın bu kadarla sınırlı kalmasını temenni ediyoruz. Esed katili ile görüşülüp anlaşılması ihtimalini düşünmek bile istemiyoruz…

HABERE YORUM KAT

5 Yorum