1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Ankara'da Olay Yeri İnceleme Devam Ediyor
Ankara'da Olay Yeri İnceleme Devam Ediyor

Ankara'da Olay Yeri İnceleme Devam Ediyor

Ankara, askeri araçlara düzenlenen bombalı saldırının ardından güne yoğun güvenlik önlemleri ile uyandı.

18 Şubat 2016 Perşembe 09:34A+A-

Sabah saatlerinde patlamanın olduğu noktaya getirilen askeri bir tırla bombaların hedef aldığı servis araçları bölgeden çıkarıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Ankara, dün akşam yaşanan patlamanın ardından güne yoğun güvenlik önlemleriyle uyandı. Özellikle de patlama noktasına çok yakın noktalarda bulunan Genelkurmay Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ulaşan tüm yollarda polis ve asker yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Patlamanın olduğu bölgeye 300 metreden fazla yaklaşılmasına izin verilmiyor. Sadece askeri tesislerde değil bölgedeki kamu binalarında çalışan personelin de işe gitmek için her gün geçtikleri yolları kullanmalarına izin verilmiyor.

Patlamanın olduğu noktada ise çalışmalar devam ediyor. Sabah erken saatlerde bölgeye getirilen bir askeri araca patlamada yanan servis araçlarından biri yüklendi.

Patlamada zarar gören diğer araçlar da yine akşam yapılan çalışmaların ardından sabah saatlerinde bölgeden çıkarıldı. 

Olay yeri inceleme ve itfaiye araçları da günün aydınlanması ile birlikte bölgede delil toplama çalışmalarına devam ediyor. 

Patlamada hayatını kaybeden 28 kişinin yakınlarının Ankara Adil Tıp Kurumu'nda bekleyişi sürüyor. Yaralıların tedavileri ise Gülhane Askeri Tıp Akademisi ve diğer bazı hastanelerde devam ediyor. 

Al Jazeera

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT