1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Amerikalı Siyonistler Gösterilerden Çok Rahatsız!
Amerikalı Siyonistler Gösterilerden Çok Rahatsız!

Amerikalı Siyonistler Gösterilerden Çok Rahatsız!

ABD’de polis şiddetini ve ırkçılığı protesto için başlatılan eylemlerde ABD’nin İsrail yanlısı tutumu da göstericilerin hedefinde.

03 Haziran 2020 Çarşamba 11:52A+A-

HAKSÖZ-HABER

ABD’de göstericiler statükoyu temsil eden pek çok şeye karşı çıktıkları gibi ABD’nin İsrail yanlısı tutumunu da hedef alıyorlar. Özellikle sol grupların Filistin’i gündemleştirme çabası dikkat çekiyor. Bu tutum bekleneceği üzere Siyonist Amerikalılarca büyük bir tehdit olarak algılanmakta. 

Bu bağlamda Los Angeles şehrinde bir sinegogun duvarına yazılan İsrail karşıtı ifadeler ve Yaşasın Filistin sloganı bu çevrelerin yayın organlarında gelmekte olan tehlikenin büyüklüğünün göstergesi olarak sunulmakta. 

sine.jpg

Konuyu karanlık hesaplar, terör işbirliği vb. kalıplarla ele almayı tercih eden bu çevreler ırkçılığa karşı başlatılan eylemlerin İsrail karşıtlığı ile ne alakası olduğu sorusunu öne çıkartarak eylemcileri mahkum etmeye çalışıyor. Oysa ırkçılık zulmünü üreten Amerikan sisteminin aynı zamanda Siyonist çetenin işlediği suçların da sorumlusu olduğunu tüm dünya biliyor. 

HABERE YORUM KAT