1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Alman DW, Siyonistlerin katliamlarını aklama peşinde!
Alman DW, Siyonistlerin katliamlarını aklama peşinde!

Alman DW, Siyonistlerin katliamlarını aklama peşinde!

Alman medya kuruluşu DW Türkçe, sivillere yönelik saldırıların her zaman savaş suçu olmayacağını iddia ederek, Siyonistlerin Filistin’deki katliamlarını aklamaya çalışıyor.

17 Ekim 2023 Salı 10:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Filistinli mücahitlerin gerçekleştirdiği Aksa Tufanı operasyonu sonrasında işgalci İsrail güçleri, Kuduz köpek gibi Gazze’ye saldırmaya başladı. 
Batılı devletler neredeyse tüm aygıtlarıyla Siyonistlerin arkasında durdu ve onların katliamlarını aklama derdine düştüler.

Siyasetçilerin yanı sıra Batılı medya da işgalcilerin imajı için büyük bir çaba sarf ediyor. Bunun son örneğini Alman Deutsche Welle sergiledi. Yalnız bu medya kuruluşu alçaklıkta o kadar ileri gitti ki Siyonist saldırıların suç olmadığını, Filistinli sivillere yönelik saldırıların ise savaş suçu kategorisine girmeyeceğini belirtti. 

Yıllardır kuşatma altında olan Gazze’nin ve dolayısıyla Hamas’ın Siyonistlere operasyon düzenlemesinin işgalci İsrail’e saldırı hakkı verdiğini utanmadan ifade eden medya kuruluşu, tüm dünyanın gözü önünde yaşanan vahşeti savaş suçu olarak görmüyor.

Almanlar, Hitler’in Yahudilere yönelik soykırım politikasından kendilerini beri göstermek adına günümüzün Nazileri olan Siyonistlerin her eylemini meşrulaştırma çabası içindeler.

Alman medyası da bu görevi ifa ediyor. Yalnız geçmişte Yahudilere soykırım uyguladıkları gibi şimdi de bu mirası sürdüren Siyonistlere arka çıkıyorlar. Yani batı cephesinde değişen bir şey yok.

DW' nin aklama çabaları:

 

uj.jpg 

HABERE YORUM KAT

3 Yorum