1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Alkol cinayetleri aralıksız sürüyor!
Alkol cinayetleri aralıksız sürüyor!

Alkol cinayetleri aralıksız sürüyor!

İçki içmeyi adeta dokunulmazlık zırhına büründürmeye çalışan çevreler görmezden gelseler de içki yüzünden işlenen cinayetler sürüp gidiyor.

26 Eylül 2023 Salı 13:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Önceki gün Bebek’te 2 genç bıçaklanarak öldürüldü. Engin Göregen ile Mazlum Doğan adlı gençler gece saat 01.30’da çalıştıkları tekneden ayrılıp evlerine gitmek üzere Bebek Meydana doğru yürürken biri kız 5 kişinin bir taksiciyle tartıştıklarına şahit oldular. Grubun taksiciye küfür yağdırması üzerine taksiciyi savunana gençler hepsi de alkollü olan gruptaki kişilerin bıçaklı saldırısına uğrayıp hayatlarını kaybettiler. Yaşları 17 ve 18 civarında olan 5 saldırgan bilahare Bağcılar’da Asayiş Şube ekiplerince yakalandılar.

Bugün de medya organlarına yine bir alkol cinayeti haberi düştü. Haberin ayrıntılarında Ankara'nın Mamak ilçesinde üç arkadaşın otomobille dolaşırken alkol aldıkları bu sırada Hüseyin Hakan ile S.D. arasında alacak verecek sebebiyle tartışma çıktığı ve sürücünün yanında oturan Hüseyin Hakan’ın arka koltukta oturan S.D.'ye bıçakla saldırdığı öğrenildi. Haberde yaşanan arbede sırasında S.D.’nin ise Hüseyin Hakan'a tabancayla ateş edip öldürdüğü, aracın ise sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine sokakta park halinde olan başka bir araca çarparak durduğu bilgisi de yer aldı. Hayatını kaybeden Hüseyin Hakan'ın eşinin 8 aylık hamile olduğu da ifade edildi.

Ne yazık ki her gün bu ve benzeri hadiseler yaşanmakta. Alkol yüzünden çıkan tartışmalar, kavgalar neticesinde insanlar birbirlerini öldürmekteler. Bu gerçeğe rağmen alkolü adeta kutsayan laik çevreler ise alkol yasaklarına, sınırlamalarına karşı adeta seferberlik ruhuyla mücadele etmekteler. ‘Kadın cinayeti’, ‘trafik terörü’ vb. kavramsallaştırmalarda gayet aktif ve sert tedbirlerden yana olan bu çevreler iş içkiye gelince suspus oluyorlar. 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum