1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Akşener müjdeyi vermiş! Muhalefet liderleri hep bir ağızdan aynı rezaleti dillendiriyor!
Akşener müjdeyi vermiş! Muhalefet liderleri hep bir ağızdan aynı rezaleti dillendiriyor!

Akşener müjdeyi vermiş! Muhalefet liderleri hep bir ağızdan aynı rezaleti dillendiriyor!

Meral Akşener, Sinop’ta ırkçı hezeyanlarla dolu cümleler sarf etmiş!

28 Ağustos 2021 Cumartesi 13:10A+A-

HAKSÖZ HABER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sinop’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde Sinop Sanayi Sitesi’nde bilindik ezberleri sıralıyor. Suriye’nin içişlerine karışmamamız gerektiğini söyleyen Akşener mülteci meselesini de bununla bağlantılı olarak okuyarak sorumluluğu tamamen hükümete atmak istiyor.

Mültecilerin varlığını AK Parti politikalarıyla izah etmek eli kanlı bir katili ve onun destekçisi konumundaki zalimleri görmezden gelmek demektir. Zaten bu sebepten olsa gerek Akşener açık açık Esed ile doğrudan görüşülmesi gerektiğini belirtiyor. Hatta bununla da yetinmiyor...

Geçtiğimiz senelerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu konuyla alakalı gittiğini ve kendisini sorumlu kişi olarak Esed’e göndermesini istediğini söyleyen Akşener, “Esed ile görüşüp mültecileri geri göndermemiz lazım” diyor. Yeniçağ isimli utanç vesikası ise bu sözleri “müjde” olarak kamuoyuna takdim ediyor!

Dünya kamuoyuna bu ırkçı yaklaşımın izahı mümkün değil. Suriye’ye geri gönderilecek tüm Suriyeliler ölüme gönderilmiş demektir. Bunu herkes biliyor. İşte bu önemli hususu atlamak için muhalefet liderleri Kılıçdaroğlu ve Akşener hep aynı anlamsız mantığı geliştiriyorlar. Suriyeliler Suriye’ye barış içinde yollanacakmış!

Muhataplarını çocuk yerine koyan bu insanları anlamak güç gerçekten! Suriyeliler neden Türkiye’ye geldi? Üzerlerine bombalar yağdığı, kadınlara ve çocuklara cani rejimin askerleri tarafından tecavüz edildiği için geldiler… Peki, bu rejim cehennemin dibini boylamadan siz “barış içinde” rejim muhaliflerini yani Suriyelileri nasıl geri göndereceksiniz?

Kimseyi kandırmaya çalışmayın! Türkiye’de artan ekonomik darboğazı kullanarak mülteci karşıtlığı popülizmine oynamanız insanlıktan nasibinizi almadığınızın göstergesidir başka bir şey değil! Orta direk vatandaşın hamasi duygularını kullanarak toplumsal, siyasal, ekonomik yönleri bulunan bir hadiseyi manipüle etmek siyaset değil cinayettir!

Rabbimizden dileğimiz Akşener ve Kılıçdaroğlu gibi katillerle işbirliğini savunan utanmazlara fırsat vermemesidir! Kardeşlerimizi zalimlerin merhametine terk etmeyeceğimizi de bir kere daha ilan ediyoruz!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum