1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. AKOM’dan restorana gitmek büyük başarıymış!
AKOM’dan restorana gitmek büyük başarıymış!

AKOM’dan restorana gitmek büyük başarıymış!

Gazeteci Uğur Dündar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul'da kar felaketi yaşanırken İngiliz büyükelçiyle balık yemek için Okmeydanı'ndaki AKOM'dan Sarıyer'e gitmesinin başarı olduğunu iddia etti.

28 Ocak 2022 Cuma 17:14A+A-

HAKSÖZ HABER

Sözcü yazarı Uğur Dündar, İmamoğlu'nun "Yolların kapalı olması nedeniyle randevumuzu iptal ediyorum" demeyerek, İngiliz elçiye 'aciz başkan' imajı çizmediği için iyi bir şey yaptığını savundu.

İstanbul'da kar nedeniyle ulaşımın durduğu, yolların kapalı olduğu saatlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott ile bir balıkçıda ailece yemek yerken görüntülenmişti. Gittiği restoranın yollarını 10'ar dakika aralıklarla açtıran İmamoğlu tepki çekmişti. 

Sözde duayen gazeteci Uğur Dündar da CHP’liler gibi önce fotoğrafın eski olduğunu iddia etmiş ardından fotoğrafın doğru olduğunu kabul eden İmamoğlu’nun özür dilemesiyle ne yapacağını şaşırmıştı.

Sözcü'deki köşesinde "Ekrem İmamoğlu'nun büyük suçu" başlıklı bir yazı kaleme alan Uğur Dündar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İngiliz elçiyle yemeğini iptal etmeyerek aciz başkan imajı çizmediğini savunmaya çalıştı.

Okmeydanı'ndaki AKOM'dan Sarıyer'e gitmenin başarı olduğunu iddia eden Dündar, "bunu göremeyenlere" sitem dolu sözlerle seslendi. Dündar, “Gözleri o kadar kararmış ki, İngiliz Büyükelçiye “Kötü hava koşulları ve yolların kapalı olması nedeniyle randevumuzu iptal ediyorum” diyerek, aciz başkan portresi sergilemek yerine, Okmeydanı'ndaki AKOM'dan, Sarıyer'e giderek, yolları açık tutmayı başaran Belediye Başkanı mesajını verdiğini bile göremiyorlar!...” dedi.

Dündar yazısının devamın İmamoğlu’nu savunayım derken düştüğü aciz savunma refklesiyle, “Karlar eriyecek barajlar dolacak. Hiç kuşkunuz olmasın ki bu doğa olayından bile İmamoğlu sorumlu tutulacak!.. Ne diyelim? Ah Ekrem İmamoğlu, ah!” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum