1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Akıl sağlığı yerinde olmayan bir kişi üzerinden kopartılan kıyamet!
Akıl sağlığı yerinde olmayan bir kişi üzerinden kopartılan kıyamet!

Akıl sağlığı yerinde olmayan bir kişi üzerinden kopartılan kıyamet!

Bursa’da Atatürk heykeline yönelik saldırı sol-Kemalistleri çılgına çevirmiş!

07 Temmuz 2021 Çarşamba 20:26A+A-

HAKSÖZ HABER

Bursa’da Heykel Meydanı olarak bilinen yerde Türkiye’deki en kötü heykellerden birisi vardır. Altındaki yazı ise heykeli inşa eden mantığı gözler önüne serecek cinsten şirk kültürünün ürünüdür.

beqe4k9iyaaqtpc.jpg

Bugün öğleden sonra yaşanan bir hadise malum heykelin gündem olmasını sağladı. Sol-Kemalist yayın organları ve CHP Milletvekilleri heykele yönelik gerçekleştirilen bir saldırı hakkında sitayişlerini dile getirdiler. Ancak işin önemli bir boyutunu gözlerden uzak tutarak yaptılar bunu.

hfh-001.jpg

or.jpg

CHP Bursa Milletvekilleri

Türkiye’de toplumu dizayn etmek, korku ve baskıyla bir takım ritüellere hapsetmek için sistemin yıllardır kullandığı bir araç var. “Atatürk sopası” olarak ifade edebileceğimiz bu araç sayesinde Kemalistler ülkeyi hep aynı gerilim üzerinde tutuyorlar. Herkesi kendileri gibi Atatürk’e biatlı hale getirmek isteyen meşum çevreler bu sayede istedikleri sosyo-kültürel atmosferi oluşturuyorlar…

Farklı şekillerde aktarılan bilgilere göre keser veya baltayla heykele saldıran kişi hakkında Bursa Valiliği’nin yaptığı açıklamada “ilk incelemede akli dengesinin yerinde olmadığı değerlendirilen kişi” ibaresi geçiyor. Kısacası Valilik tarafından yapılan açıklama göre akıl sağlığı yerinde olmayan bir şahıs ile karşı karşıyayız. Yani yardıma muhtaç, kendi başına yaşamını sürdürmekte zorlanan bir kişinin gerçekleştirdiği eylem üzerinden büyük bir kıyamet kopartılıyor.

whatsapp-image-2021-07-07-at-20-02-20.jpeg

Sözcü, Yeniçağ, soL, Tele1 vb. yayın organları ne hikmetse Bursa Valiliği’nin yaptığı açıklamayı görmezden gelmişler. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin sağlıklı düşünüp düşünmemesi önemli değil herhalde. O kesin Atatürk düşmanıdır!

İşin bu boyutu bir yana şunu noktayı da atlamamak gerekiyor. Bursa Heykel Meydanı’ndaki Atatürk heykeli, heykelin kendisi yetmezmiş gibi bir de şirk dolu ifadeler barındırdığı için kaldırılmayı hak ediyor! Belki yerine yeşillikler içinde güzel bir bank koyulabilir. Hem bu sayede heykelin işlevsiz bir şekilde kapladığı alan da bir işe yaramış olur!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

10 Yorum