1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Akademi için sevindirici haber!
Akademi için sevindirici haber!

Akademi için sevindirici haber!

Celal Şengör hakkında başlatılan soruşturma kararı sonrasında emekli olma kararı aldı!

23 Mart 2022 Çarşamba 16:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçtiğimiz sene online platformlarda işlediği ders esnasında bir öğrenciyi taciz ettiğini gülerek anlatan Celal Şengör hakkında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturmaya dair süreç devam ederken paylaşılan bilgilere göre yakın çevresine “hayal kırıklığını” ifade eden Şengör akademiyi “kendi isteğiyle” bırakma kararı almış.

Celal Şengör pozitivizmin yılmaz savunucularından birisi olarak arkeoloji biliminin inceleme sahasına giren bir akademisyen! Artık Türkiye’nin bu kadar sığ dünya görüşüne sahip kimseleri konuşarak vakit kaybetmemesi lazım.

Irkçı Fatih Altaylı sayesinde televizyona çıkıp mide bulandırıcı sözler sarf eden Şengör’ün zaman içinde tamamen unutulmasını ümit ediyoruz. İşin özünde Şengör’ün kendi isteğiyle emekli olmasına izin verilmeden meslekten men edilmesi gerekiyordu!

Konu hakkında yazan bazı gazeteciler ise Celal Şengör’ün Batı ülkelerine gitme isteğinde olduğunu kaydetmiş. Türkiye için kazanç Batı için kayıp olacak bu iş akademiye hayırlı uğurlu olsun demekten kendimizi alamıyoruz!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum