1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Müptezel Celal Şengör’ün rezilliğinin ortaya çıkardığı vasat!
Müptezel Celal Şengör’ün rezilliğinin ortaya çıkardığı vasat!

Müptezel Celal Şengör’ün rezilliğinin ortaya çıkardığı vasat!

Celal Şengör isimli müptezel taciz ettiği kadınları gururla anlatırken kimler sessiz kalıyor?

17 Eylül 2021 Cuma 18:02A+A-

HAKSÖZ HABER

Celal Şengör sabah akşam televizyon kanallarında pozitivizmin artık geçerliliği kalmayan zırvalarını orijinal şeylermiş gibi geveleyip duran bir şovmen. İsminin başına “Prof.” unvanını aldığı için olsa gerek birileri tarafından ehemmiyetli bir insan sanılıyor olabilir. Normal şartlarda kimsenin ciddiye almaması gereken kimse ile karşı karşıyayız...

Ne yazık ki Türkiye ehliyet liyakat sahiplerinin değil ağzı laf yapanların görünürlüğe sahip olduğu bir ülke. 27 Mayıs’ı “devrim” olarak nitelemesinden tutun daha nice rezilliğe imza atan Celal Şengör “ağzı laf yapan” kontenjanından adam yerine koyuluyor…

Celal Şengör’ün sosyal medyaya düşen görüntüleri ise “tacizciliğini” kanıtlayarak rezilliğini bir üst boyuta çıkardı. Daha önce de paylaşıldığı öne sürülen görüntülerde Celal Şengör “eteğini kaldırdım … … attım” dedikten sonra gülüyor.

basliksiz-059.jpg

Celal Şengör’ün bu iğrenç işi büyük bir şey başarmış gibi gururla anlatması karşısında birçok feminist grup ise sessizliğe büründü. Sol-Kemalist yayın organı Oda TV ise en az Şengör’ün ifadeleri kadar iğrenç bir üslupla meşum hadiseyi haberleştirdi!

Kadın söylemi üzerine devasa bir külliyat inşa eden modern zihin kadınlara karşı hukuk ve ahlak dışı işler yapanların kimliklerine göre tutarsız bir tavır alış geliştiriyorlar. Tacize uğrayan kadın tarafından henüz bir açıklama yapılmazken Şengör’ü her fırsatta televizyona çıkartan kanalların bundan sonra nasıl tavır alacağı da merak konusu!

HABERE YORUM KAT

3 Yorum