1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. AK Parti’nin öğretmeni CHP mi oldu?
AK Parti’nin öğretmeni CHP mi oldu?

AK Parti’nin öğretmeni CHP mi oldu?

AK Partili Mersin Akdeniz Belediyesi, Arapça tabelalara savaş açmış…

27 Temmuz 2023 Perşembe 13:15A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP’li büyükşehir belediyelerinin Arapça tabelalara yönelik attıkları adımların sebepleri üzerine Haksöz Haber’de daha önce incelemeler yapıldı. Arapça düşmanlığının güç aldığı kaynaklar ırkçılık ve İslam’a karşı duyulan bitmek bilmez bir nefretten besleniyor. Ancak iş sadece CHP ile sınırlı kalmadı!

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırlarında yaptığı denetim ve kontrollerde, onlarca işyerinin cam veya duvarlarına asılan Arapça tabelaları, flama ve farklı reklam materyallerini kaldırdı.

Akdeniz Belediyesi AK Partili bir belediyeli… Irkçı nefreti coşturacak bir adım atan AK Partili Akdeniz Belediyesi, Suriyeli muhacirlerden ne istiyor? Çalışsalar dükkanlarına müdahale ediliyor, çalışmasalar başka sebeplerle hedef gösteriliyorlar… Suriyeli mültecilerin ne yapması gerekiyor?

AK Parti’nin CHP’den bir şeyler öğrenmiş olması onu destekleyen milyonların istediği bir şey değil! Hatta Akdeniz Belediyesi’ni yaptığı bu iş AK Parti’yi CHP ile mesafesi sebebiyle destekleyen insanlara ihanettir!

Arapça tabelalara savaş açarak şehrin estetik kaygılarını ortadan mı kaldırdınız? Bu konuda sizi sadece Arapça tabelalar mı rahatsız etti? AK Parti’nin parti içi yöntemleri kullanarak bu uygulamayı yapanlardan hesap sorması gerekiyor!

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum