1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. AK Parti Ardahan Milletvekili Atalay: "Vahşetin failleri cezalandırılmalıdır"
AK Parti Ardahan Milletvekili Atalay: "Vahşetin failleri cezalandırılmalıdır"

AK Parti Ardahan Milletvekili Atalay: "Vahşetin failleri cezalandırılmalıdır"

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay Adana’da yaşanan polis saldırıları ile ilgili olarak, “Bu vahşetin fotoğrafını tarihin ve toplumun hafızasından silecek tek şey tüm faillerin en etkin şekilde cezalandırılmasıdır” dedi.

22 Mart 2022 Salı 14:24A+A-

HAKSÖZ HABER

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Adana’da Furkan Vakfı gönüllülerine yapılan polis saldırısı ile ilgili olarak sosyal medya hesabında, “Dün Adana’da olan-bitenler tek kelime ile vahşettir. Kimden gelirse gelsin, kime karşı işlenmiş olursa olsun. Bu vahşetin fotoğrafını tarihin ve toplumun hafızasından silecek tek şey tüm faillerin en etkin şekilde cezalandırılmasıdır.” diye yazdı.

Yetkililere seslenerek sorumlu olanların yargılanması gerektiğine çağrı yapan Atalay, "Çünkü sorumluluk bizde. Failler sadece cop sallayan polisler değildir" dedi.

T24’ten Candan Yıldız’a da konuşan Orhan Atalay, Bu kötü görüntüler 30 yıldır unutulmuştu. Hiç kimse bu görüntülere göz yummamızı bekleyemez. AK Parti'nin Türkiye'yi nereden nereye getirdiği belli. Furkan Vakfı'nı bilmem. Kime yapılırsa yapılsın bu kabul edilemez. Mağdurun kimliği sorulmaz. Bu böyle olmamalıydı. AK Partili bir vekil olarak kabul edilemez buluyorum. Bu manzarayı kabul etmiyorum. Münferit de olsa bu görüntüleri küçümseyemeyiz. Mülkiye müfettişleri ile yapılanlar geçiştirilemez. Bu fotoğrafın hafızalardan silinmesi için kim emir vermişse kim organize etmişse toplumun gözü önünde cezalandırılmalı. Bu ülke işkencelerden faili meçhul cinayetlerden çok çekti. Bu olay çok büyük bir olay. AK Partilileri rahatsız etti. Çünkü sorumluluk bizde. Failler sadece cop sallayan polisler değildir. Ben bugün önemli bir gelişme bekliyorum. Bu emniyet müdürü mü olur vali mi olur onu bilemem. dedi. 

 

Orhan Atalay'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar,

orhan-atalay-1.jpgorhan-atalay-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum