1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Aferin Odabaşı'na, Darısı Diğerlerinin Başına!
Aferin Odabaşı'na, Darısı Diğerlerinin Başına!

Aferin Odabaşı'na, Darısı Diğerlerinin Başına!

Laik-Sol duyarlılığını fiiliyata taşıyan Yılmaz Odabaşı AK Parti'nin seçim zaferi üzerine ülkeyi terk etme kararı aldığını duyurdu. Kendisini tebrik ediyoruz!

02 Kasım 2015 Pazartesi 13:42A+A-

Haksöz Haber

Taraf gazetesinin “inanılmaz tepki” başlığıyla verdiği haberine göre halen İsviçre’de bulunan şair-yazar Yılmaz Odabaşı AK Parti’nin kazanması üzerine Türkiye’yi terk ettiğini açıklamış.

Haberde, Odabaşı Twitter hesabından, “‘Celladına aşık olmuşsa bir millet(…)’ sözümü tutacak, İsviçre’den Fransa’ya geçerek oraya yerleşeceğim! Edirne’ye kadar gidemezsin diyenler, şu an İsviçre’deyim ve politik rest olarak bugünden itibaren Türkiye’yi terk etmiş bulunuyorum! Oturup faşizminizle, ilan edeceğiniz hilafetle kına yakın!” diye yazdı, deniliyor.

Gerçi bu çok değerli şairin İsviçre’den Fransa’ya geçerek Türkiye’nin nasıl terk edilmiş olduğu sorunsalının cevabını haberde bulamıyoruz ama olsun, lafı bile güzel!

Bu son derece cesur, anlamlı ve de örneklik içeren kararından ötürü Yılmaz Odabaşı’nı kutluyor, zaten sayıca epey azalmış görünen yoldaşlarını da bu karanlık ülkede ömürlerini daha fazla tüketmek yerine, kendisiyle aynı duyarlılığı paylaşmaya çağırıyoruz!

HABERE YORUM KAT

4 Yorum