1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Fukara-Der'den İdlib'de 5 bin aileye gıda yardımı
Fukara-Der'den İdlib'de 5 bin aileye gıda yardımı

Fukara-Der'den İdlib'de 5 bin aileye gıda yardımı

Adana Merkezli FUKARA-DER, İdlib'de yaşayan yaklaşık 5 bin aileye Ramazan gıda dağıtıma başladı

09 Nisan 2021 Cuma 14:00A+A-

Suriye’nin kuzey batısındaki idlib ve ilçesinde yaşayan 5 bin aileyefukara insani yardım derneği tarafından gıda paketi dağıtımına başladıklarını dile getiren FUKARA-DER Suriye Çalışmaları Saha Sorumlusu Hasan Süslü, yaptığı yazılı açıklamada, bölgede yaşayan çadırda kalan aileler ve  yetimleri desteklemeyi sürdürdüklerini söyledi.

İdlib ve  ilçesindeki kamplarda yaşayan aileleri ve yetimleri sevindirdiklerini belirten süslü, ‘‘Bölgede çok sayıda çadırda kalan ve dul yetim bulunuyor. Onları desteklemek ve geleceğe hazırlayabilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ramazan boyuncu ailelerin ve Yetimlerimizin yüzlerini güldürebilmek içinde elimizden geleni yapıyoruz. Bu amaçla içerisinde ramazan ayı boyunca tüketebilecekleri gıda paketi dağıtıyoruz’’ ifadesini kullandı.

Hasan Süslü, fukara derneği tarafından 500 çadırda kalan dul yetime her ay düzenli olarak gıda desteği sağlandığını ve bu sayede gıda, eğitim, barınma ve sağlık gibi temel ihtiyaçların giderildiğini bildirdi.

"Ramazan ayı boyunca bölgede gıda bayramlık çadırlarda ve evlerde iftar yemekleri dağıtımlarımız devam edece bu konuda katk ve desteklerinizi bekliyoruz." diyen Süslü 0322 432 78 78-0507 115 1818 numalaradan FUKARA-DER'e destek olunabileceğini söyledi.

33be63e6-36c9-4ddb-8a56-6c6387cc5253.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum