1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Adana Valiliği’nin Otoparkında Patlama!
Adana Valiliği’nin Otoparkında Patlama!

Adana Valiliği’nin Otoparkında Patlama!

Adana Valiliği’nin otoparkında bir araçta patlama meydana geldiği bildirildi.

24 Kasım 2016 Perşembe 08:41A+A-

Ajanslarda yer alan haberlere göre, Adana Valiliği’nin otoparkında bir araçta patlama meydana geldi.

Patlamanın etkisiyle diğer araçlar alev aldı, valilik binası da hasar gördü.

Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Patlamada yaralananların hastanelere kaldırıldığı bildirildi.

“Yaralılarımız Var”

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Adana Valiliği önünde otoparkta bir patlama gerçekleşti. Valimizle konuştum, yaralılarımız var. Yaralılarımıza acil şifâ diliyorum. Aydınlığın işareti olan sabah saatlerinde bu alçak saldırı gerçekleşti. Adana’mıza geçmiş olsun. Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Alçak terör saldırısında 2 vatandaşımızı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza şifâ diliyorum. 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı tek yürek ve tek bilek olan Adana’mız, teröre karşı da aynı kararlı duruşu gösterecektir. ifadelerini kullandı.

Adana Valisi: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 16 Kişi Yaralandı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, patlamaya ilişkin, “Patlamada 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.” açıklamasında bulundu.

Adana Valisi Demirtaş, “Saat 08.05 civarında otoparkta, valilik makam girişine yakın yerde araç patlatılıyor. Bir kadın tarafından olayın gerçekleştirildiği tahmin ediliyor.” dedi.

Patlamanın 33 plakalı bir araçta meydana geldiğini de söyleyen Demirtaş, aracın bu zamana kadar herhangi arama kaydının olmadığını ifade etti.

Yayın Yasağı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), patlamaya ilişkin olarak Başbakanlık tarafından geçici yayın yasağı getirildiğini duyurdu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT