1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Çıplaklığıyla ABD’yi bile rahatsız eden utanmaz, İslamcılık eleştirisi yaptı!
Çıplaklığıyla ABD’yi bile rahatsız eden utanmaz, İslamcılık eleştirisi yaptı!

Çıplaklığıyla ABD’yi bile rahatsız eden utanmaz, İslamcılık eleştirisi yaptı!

Deniz Saypınar isimli kişi uygunsuz giyimi(!) sebebiyle ABD’de uçağa alınmadı!

08 Temmuz 2021 Perşembe 20:07A+A-

HAKSÖZ HABER

Modern dünyanın sirki olarak düşünülebilecek ABD her türlü fuhşiyatın serbest olduğu bir ülke. Donald Trump gibi bir şov adamı tarafından yönetilmiş olmak bile ABD’nin nasıl bir yer olduğunu anlamak için mümkün. Cinsi sapkın bir Ulaştırma Bakanı’na da sahip olan ABD işin özünde tam olarak böyle bir ülke değildi. Bir zamanlar yeni Hıristiyan akımların oldukça güçlü olduğu ABD’nin bu hale nasıl geldiği başka bir araştırmanın konusu olabilir…

Deniz Saypınar isimli milli sporcu olduğunu öğrendiğimiz bir ahlaksız ABD’de uçağa binmek istiyor. Ancak giyimi uygunsuz olduğu ve aileleri rahatsız ettiği için uçağa alınmıyor. Görselini paylaşmamız mümkün olmayan bu rezil çıplaklığıyla ABD’yi bile rahatsız etmiş anlayacağınız!

Ardından bu haklı tepkiye içerleyen Saypınar yaşananlar hakkında bakın nasıl sitayiş ediyor: "Bu muhafazakarlıktan bıktım. Buraya İslamcı bir ülkeden geldim. Çünkü orada kadınlar ikinci, üçüncü sınıf hatta sınıfsız. Ne giyeceğimi bilecek kadar medeniyim. Burada (Türkiye) kadınlara, biseksüellere, translara ya da geylere yapılan baskı çok fazla. Ve şimdi bu olayı yaşadım. Gerçekten başka bir İslamcı ülkede çıplakmışım gibi hissettim. Ben bir kadınım ve zoruma gitti!”

Saypınar’ın giyiminden rahatsız olmak için muhafazakar olmaya gerek yok! Açıkçası Saypınar soyadlı utanmazın giyiminden bile bahsetmek mümkün değil. Dünya öyle bir hale geldi ki “kıyafet düşmanı” insanlardan bahsetmek mümkün artık!

Giyinmek en temel insani davranışlardan birisidir. Giyinmeyi bilmeyenin medeniliğinden bahsedilmez. Zira çıplaklık gayri medeni olmanın en büyük tezahürüdür. Kendisini medeni olarak tanımlayan Saypınar utanmaz olduğu kadar cahil aynı zamanda.

Çıplaklığına engel olarak İslamcılığı gösteren Saypınar, İslamcılığı eleştirmenin dayanılmaz hafifliğine kapılmış olmalı. İslamcılık eleştirisi yapmak müfsidler tarafından sahiplenilmek için öncelikli şart olduğu için böyle ucuz bir numaraya başvuran “milli sporcu” ABD’de bile rahatsızlık oluşturunca tabiri caizse duvara toslamış!

HABERE YORUM KAT

7 Yorum