1. HABERLER

  2. HABER

  3. Saptırmanın Bu Kadarı Fazla Değil mi?
Saptırmanın Bu Kadarı Fazla Değil mi?

Saptırmanın Bu Kadarı Fazla Değil mi?

Cizre olayına değindiği yazısında Vatan Gazetesi yazarı Okay Gönensin Türkiyeli aydınlar arasındaki yaygın ve de çarpık ruh halini yansıtmış. Konu Müslümanlar olunca bunların gözüne PKK bile çok şirin gözüküyor!

29 Aralık 2014 Pazartesi 13:45A+A-

HAKSÖZ-HABER

Cizre’de olan biten belli, PKK’lı militanların kanton ilan ettikleri bölgeyi muhalif gördükleri her türlü oluşumdan arındırma çabası içinde oldukları da bilinmekte. Buna rağmen birileri ısrarla gerçeğe gözlerini kapatma çabasında. PKK yanlısı ve sol çevrelerin tavrını anlamak zor değil, onlar tarafgirlik mantığıyla her zaman saldırıya uğrayan taraf olarak hevallerini resmederler.

Peki, holding medyasında köşe tutmuş kalemlerin tavrına ne demeli? Bu yayın organlarında gerçeği tersyüz eden yazılara, programlara, yorumlara o kadar sık rastlanıyor ki!  

İşte Vatan gazetesinde konuya ilişkin bir değerlendirme. Okay Gönensin gayet net ve kesin ifadelerle HÜDA-PAR mensuplarını suçluyor. PKK’lıların saldırıya uğrayan taraf olduğunu söylüyor. Yetmiyor 6-8 Ekim Kobani azgınlığının da faturasını yine bu gruba kesiyor.

Gerçekten inanılmaz bir durum, tam bir rezalet! Taraflardan biri Müslümansa, bu zevatın gözünde PKK bile masum, sevimli, şirin bir oluşum şeklinde algılanıyor. PKK zulmü rahatlıkla öz savunma şekline bürünürken, kendilerini korumak durumunda kalan Müslümanlar birer canavara dönüşüyor! 

Etiketler : , , , , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum