1. HABERLER

  2. HABER

  3. Bu Sitede Sadece Laikler Oturabilir!
Bu Sitede Sadece Laikler Oturabilir!

Bu Sitede Sadece Laikler Oturabilir!

Bir Kemalist getto nasıl oluşturulur? İşte Antalya'daki Feyziefe sitesi… Kendi içinde kurulmuş otoriteryen bir cumhuriyet!

21 Eylül 2010 Salı 12:24A+A-

Laik paranoyalar, sıkça dillendirdikleri "İslamcı gettolar"a karşı gettolaşıyorlar! Antalya'da Feyziefe sitesi Kemalistlerin nasıl da bariz bir şekilde gettolaşama çabası içinde olduklarını gözler önüne serdi.

İşte ayrımcı, otoriteryen, faşist, hiçbir tahammül sınırı olmayan, hoşgörüden uzak ve karşısındakine hiçbir saygı ölçüsü olmayan özellikleri ile oluştuğu anlaşılan bu siteden manzaralar…

Feyziefe sitesi, Antalya Lara'da bir site... "Atatürkçü, laik demokratik insanların yaşadığı bir sitedir." Sitenin girişine konulan ay-yıldız bayraklı, Atatürklü tabelada aynen böyle yazıyor.

Kendi içinde adeta otoriteryen bir cumhuriyet oluşturma hayaliyle yaşayan site sakinlerinin, kendileri gibi olmayanlara tahammül edemediği izlenimi sitenin diğer bölümlerine de yansımış:

ASANSÖRE MAKSİMUM 4 ATATÜRKÇÜ

Örneğin asansörlerde şöyle yazıyor: Maksimum 4 Atatürkçü (320 kilogram). Yani Atatürkçü olmayan asansöre dahi binemez. Bu durumda oturanlar olduğu gibi ziyaretçilerin de Atatürkçü olması zorunlu.

ÇİMLERE BASMAYIN, ÇÜNKÜ…

Site etrafında yer alan çimlerin üzerinde de "Gazi de çimlere basmazdı!" tabelası asılı. Ne öğretici değil mi? Bu ülkeyi kurtarıp "sizleri yaratan" ulu önder, çimlere basmıyormuş, siz de basmayın.

"FETTOCU" LAKABI

Çok ilginç bir ifade de faşistlikle aşağılılığı mezcediyor. Panoda "Lütfen aidatları zamanında ödeyelim, ödemeyenlere 'fettocu' lakabı takılacaktır!" yazısı yer alıyor. Çirkinleşmenin bu kadarına da pes doğrusu! Gel de aidatları ödeme!

HAKSÖZ-HABER

HABERE YORUM KAT

22 Yorum