1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Muhammed, Annesinin Kucağında Can Vermiş!
Muhammed, Annesinin Kucağında Can Vermiş!

Muhammed, Annesinin Kucağında Can Vermiş!

Gaziantep'teki vahşi saldırının en küçük kurbanlarından 3 yaşındaki Muhammed Yağız, patlama esnasında annesinin kucağında, annesiyle birlikte can verdi.

23 Ağustos 2016 Salı 17:13A+A-

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'nde 20 Ağustos Cumartesi gecesi saat 22.40 sularında bir düğün merasiminde meydana gelen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 54 kişiden 29'u çocuk olurken, vahşi saldırının en küçük kurbanlarından olan 3 yaşındaki Muhammed Yağız ise patlamada annesiyle birlikte canından olmuş.

36 yaşındaki annesi Süheyla Yağız ile Gaziantep'te defnedilen Muhammed ve annesi için olay yerine yakın bir yerde taziye evi açılmış. Muhammed'in babası bir yandan taziyeleri kabul ederken, bir yandan da Muhammed'in fotoğraflarına bakıp teselli olmaya çalışıyor.

“Evin Sevinç Kaynağıydı”

Güçlükle konuşan ve zaman zaman gözyaşlarına hâkim olamayan Muhammed'in babası Abdulaziz Yağız yaşananları şöyle anlatıyor:

“3 çocuğum var, 2'si kız biri erkek. En küçük çocuğum olan Muhammed'imi kaybettim. Düğün bizim yakın akrabanındı. Düğüne rahmetli eşim, ablası ve rahmetli çocuğum Muhammed gitmişti. Düğündeki herkes akrabaydı. Patlama esnasında Muhammed annesinin kucağındayken annesiyle birlikte can vermiş. İkisi de olay yerinde can verdi. Bu olay çok acı bir şey. Allah kimseye göstermesin. Büyük bir olay başımıza geldi. Bu tür şeyler olmaması lâzım. Muhammed en büyük ilham kaynağımdı. Evin sevinç kaynağıydı. Ama bunu bizden aldılar. Muhammed'in teyzesi ve yengesi de patlamada hayatını kaybetti.”.

Sorumluların bir an önce bulunmasını isteyen Baba Abdulaziz, herkesin birlik ve beraberlik içinde olup saldırılara karşı durması gerektiğini kaydetti.

Kaynak: Sputnik

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

1 Yorum