1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. “Makamı Ayağımın Altına Alırım, Sanal Şarlatanlara İzin Vermem”
“Makamı Ayağımın Altına Alırım, Sanal Şarlatanlara İzin Vermem”

“Makamı Ayağımın Altına Alırım, Sanal Şarlatanlara İzin Vermem”

Başbakan Ahmet Davutoğlu, grup toplantısında isim vermeden Pelikan dosyasına değinerek "Sanal şarlatanlara izin vermeyeceğiz. Gerekirse nefsimi ayaklar altına alırım." dedi.

03 Mayıs 2016 Salı 22:20A+A-

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Davutoğlu, bugüne kadarki en kısa grup toplantılarından birini yaptı. İsim vermeden Pelikan dosyasına değinen Davutoğlu, "Sanal şarlatanlara izin vermeyeceğiz. Gerekirse nefsimi ayaklar altına alırım." dedi.

"SANAL ŞARLATANLARIN AYAK OYUNLARINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

Başbakan Davutoğlu konuşmasının sonunda ise isim vermeden Pelikan dosyasını yazanlara değinerek "Eski Türkiye özlemi çeken sanal şarlatan ve müfterilerin ayak oyunlarına izin vermeyeceğiz. Her türlü fitne ve fesattan bizleri rabbimiz korusun" dedi.

Davutoğlu konuşmasının devamında "Bu dava için gerekirse makam, mevkiyi ve nefsimi ayaklarımın altına alırım, hiçbir makam bu kutlu davadaki hiçbir arkadaşımın kalbini kırmam, bu ak yürekli kadroların üzülmesine izin vermem" diyen Davutoğlu, "Herkes imtihandadır. Sağ ve sol omzumuzda dosya tutanlara bakarız. Onlar hakkı yazsın, gerisi ne yazarsa yazsın. Kim ne yazarsa yazsın, önce bu iki dosya yazıcıya bakın" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum