1. HABERLER

  2. HABER

  3. İşte 3 Çeçenin Rus Ajanı Katilleri (FOTO)
İşte 3 Çeçenin Rus Ajanı Katilleri (FOTO)

İşte 3 Çeçenin Rus Ajanı Katilleri (FOTO)

İstanbul'da, üç Çeçen gaziyi sokak ortasında infaz eden Rus ajanların Türkiye'ye geliş-gidişleri kameralara takıldı.

01 Ekim 2011 Cumartesi 13:24A+A-

Sekiz kişi oldukları tespit edilen ajanlar arasında kadınların da olduğu tespit edildi.

16 Eylül Cuma günü Zeytinburnu ilçesinde sokak ortasında üç Çeçen gaziyi şehit eden Rus ajanların izi bulundu.

Habertürk'ün haberine göre, İstanbul'a geliş-gidişleri sırasında kameralara takılan Rus ajanların tebdili kıyafet yaptıkları ortaya çıktı.

cecen-katili-ajanlar_4.jpg

Zeytinburnu'ndaki vahşi cinayetten 15 gün önce ajanlardan biri Türkiye'ye giriş yapıyor. Hemen sonraki gün de ikinci ajan giriş yapıyor. Bunlar suikastı planlayan ilk timin elemanlarıydı. İstanbul'da Gülhane'de bir araya geldiler. Bunların hemen ardından tetikçi ve istihbaratçılar İstanbul'a geliyor.

cecen-katili-ajanlar_3.jpg

SEKİZ KİŞİLİK EKİP

Tarih 16 Eylül 2011'i gösterdiğinde ise iki tetikçi Zeytinburnu'na gidiyor. Daha önce güzergahları tespit edilen Çeçenler sokak ortasında vahşi bir şekilde öldürülüyor. Ajanlar suikastın hemen ardından Güngören'e kaçıyor. Buradan araç değiştirdikten sonra Şişli'ye geçiyorlar. Toplamı sekizi bulan ajanlar bir sonraki gün Türkiye'yi terk ediyor.

cecen-katili-ajanlar_2.jpg

Ajanlar arasında kadınların da olması dikkat çekti. Özellikle Türkiye'den çıkışları sırasında dikkat çekmemek için bazı kadın ajanlar Müslüman görüntüsü vermek için başörtüsü takıyor.

cecen-katili-ajanlar_ayupov.jpg

NAZİ HAYRANI AJAN

Çeçenleri katledenler arasında bulunan Nadim Ayupov isimli ajanın tüm ekibin beyni olduğu iddia ediliyor. İddiaya göre Ayupov tam bir Nazi hayranı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum