1. HABERLER

  2. HABER

  3. İsrail CHP’den Yardım İstedi
İsrail CHP’den Yardım İstedi

İsrail CHP’den Yardım İstedi

CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ile görüşen 4 İsrailli milletvekilinin derdi belli oldu.

17 Ağustos 2012 Cuma 00:34A+A-

CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ile görüşen 4 İsrailli milletvekilinin derdi belli oldu. Ziyaretle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığı görüşmede, İsrailli vekillerin Türkiye ile ilişkilerin düzeltilmesini istediği ortaya çıktı.

Akit’e konuşan CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, İsrail parlamentosundan değişik partilerden 4 milletvekilinin partinin bilgisi dahilinde kendilerini ziyaret ettiğini söyledi. Milletvekillerinin kılık kıyafetlerinin farklı olması nedeniyle dikkat çektiğini belirten Kuşoğlu, “Partimiz zaman zaman yabancı heyetlerle görüşmeler yapıyor. İsrailli 4 milletvekili partimizi ziyaret etti. Genel merkezin bilgisi dâhilinde gerçekleşti bu ziyaret” dedi.

İsrailli milletvekillerinin Türkiye-İsrail ilişkilerinin düzeltilmesini istediklerini belirten Kuşoğlu, “Milletvekilleri, Türkiye-İsrail ilişkilerinin düzeltilmesini ve Meclis Dostluk Grubu’nun yeniden oluşturulmasını istediler. Başka kimlerle görüştüklerini bilmiyorum. Ama biz, Mavi Marmara saldırısı nedeniyle özür ve tazminat talebi yerine getirilmeden ilişkilerin düzelmeyeceğini söyledik. Bu konuda hükümetin arkasında olduğumuz söyledik. Hepsi bu kadar” diye konuştu.

Hasan Tosun / Yeni Akit

HABERE YORUM KAT