1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. IŞİD Suriyelileri Türkiye’de de Katletmeyi Sürdürüyor!
IŞİD Suriyelileri Türkiye’de de Katletmeyi Sürdürüyor!

IŞİD Suriyelileri Türkiye’de de Katletmeyi Sürdürüyor!

IŞİD tarafından Suriye'den ateşlenen roket mermisinin Kilis'e düşmesi sonucu yaralanan 23 yaşındaki Suriyeli Fadıl Emin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

26 Nisan 2016 Salı 15:53A+A-

Haksöz Haber

IŞİD’in Suriye’de elinde tuttuğu bölgelerden Kilis’e attığı Katyuşa roketleri halk arasında büyük bir korku ve aynı zamanda öfkeye yol açarken, saldırılar neticesinde hayatını kaybedenlerin ve yaralalananların sayısı da artıyor. Bu arada dikkat çekici bir gelişme de şu ki, IŞİD’in yolladığı roketler Kilis’te daha çok Suriyeli muhacirleri hedef almakta. Bu anlaşılabilir bir şey, çünkü Suriyeli muhacirlerin sayısı Kilis’te yerli nüfusu geçmiş durumda.

IŞİD’in Türkiye devletini bezdirme adına Kilis’e attığı roketler hep sivilleri hedef aldı. Bu saldırılarda camiler, okullar, dükkanlar vuruldu, Suriyeli çocukların barındığı yetimhanenin vurulması neticesinde babaları şehid olmuş yetim çocuklar katledildi. Dün de yine Suriyeli bir muhacir bu saldırılar neticesinde can verdi. Daha önce yaralanmış olan 23 yaşındaki Fadıl Emin hastanede hayatını kaybetti.

Bu eylemleriyle Suriyeli mazlumlara Suriye’de ele geçirdiği bölgelerde zulmettiği, katlettiği yetmezmiş gibi, IŞİD mazlumları hem sığındıkları Kilis’te de katletmekte, aynı zamanda da Kilislilerin Suriyeli mağdurlara karşı kışkırtma politikalarına sebebiyet vererek, Ümmet arasında yeni bir fitneye daha yol açmakta.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT