1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. “Zihnen ölmüş” videosuna MHP’den tehdit
“Zihnen ölmüş” videosuna MHP’den tehdit

“Zihnen ölmüş” videosuna MHP’den tehdit

Gelecek Partisi Pendik İlçe Başkanı Ömer Keleş, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, “Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” sözlerini bir komedi videosu ile paylaştığı için tehdit edildiğini iddia etti.

06 Ekim 2021 Çarşamba 14:37A+A-

HAKSÖZ HABER

Milliyetçi Hareket Partisi tehdit söylemlerini geride bırakmadı. Devlet Bahçeli’nin zırvalamalarını eleştirenlere yönelik tehdit diline bir kez daha başvurulduğu görüldü.

MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak’ın telefonla arayarak “O videoyu kaldır ve özür dile” dediğini iddia eden Gelecek Partisi Pendik İlçe Başkanı Ömer Keleş, “Başıma bir şey gelirse sorumlusu MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak’tır” dedi.

 

 

Gelecek Partisi Pendik İlçe Başkanı Ömer Keleş “Yaşarken ölmek” başlığı ile paylaşılan gönderisinde MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, “Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır” sözlerini Cem Yılmaz’ın “zihinsel ölüm” temalı videosu ile birleştirerek paylaştı.

Ömer Keleş Twitter üzerinden yaptığı başka bir paylaşımında da tehdit edildiğini iddia ederek şöyle yazdı: “Dün yaptığım bu paylaşımdan ötürü biraz önce MHP Pendik ilçe başkanı Yalcincolakmhp beni telefondan arayarak tehdit etti. Paylaşımım da herhangi hakaret veya küfür olmamasına rağmen bu paylaşımı kaldırıp, özür metni yayınlamamı emrivaki olarak bana diretti.”

 

1-209.jpg

 

Başına gelecek herhangi bir olaydan Yalçın Çolak’ın sorumlu olduğunu ifade eden Keleş şöyle yazdı: “Bende kendilerine bu durumun mümkün olmadığını, bu gibi paylaşımların siyasetin doğasında olduğunu ifade ettim ve olayı anlatmaya çalıştım. Yalçın bey ise telefon da tehditler savurup biz seninle görüşeceğiz, seni bulacam hesaplaşacağız tarzında konuşmalarını sürdürdü. Bizler siyasete ilk girdiğimiz günden bugüne dek hiçbir siyasi parti liderine hakaret veya küfür etmedik. Aynı zaman da kimseye de biat edip, boyun eğmedik. Bu tarz vandalca söylemlerle bizlere geri adım attıracağını düşünenlere şunu söylemek isterim ki bizim kimseden Korkumuz yoktur. Arayıp talimatla özür metni yayınlatacağınızı düşünüyorsanız çok vahim bir yanılgı içerisinde olduğunuzu bilmenizi isterim. Bizim tek amacımız halka hizmet etmek ve güçlü müreffeh bir ülke inşaa etmektir. Tehdit dilini reddediyoruz. Buradan ilan etmek isterim ki başıma gelecek herhangi bir olaydan Pendik MHP ilçe başkanı @Yalcincolakmhp sorumludur. Kendisini bir kez daha huzurunuz da nezakete davet ediyorum. Kamuoyuna duyurulur.”

 

2-245.jpg

 

MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak ise sosyal medya hesabından yazdığı gönderilerinde "tehdit diline başvurmadığını" söylemediği gibi hakaretlerde bulunmaya devam etti. 

MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak Twitter hesabında GP’li Ömer Keleş’in tehdit edildiğini iddia ettiği tweeti alıntılayarak şöyle yazdı: “Gelecek Partisi Genel Başkanın IQ'su ne ki temsilcisi olan Pendik İlçe Başkanın seviyesi ne olsun.! Çukur stratejileri ile süreklediği politikalarını ihanet ile taçlandıran küçük enişte Cumhurİttifakı'nın yükselişi karşısında panik atak yaşamaktadır.”

 

yalcin-colak-1.jpgyalcin-colak-2.jpg

MHP Pendik İlçe Teşkilatı’nın da aynı kalemden çıkan yazılarını farklı isimler ile paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

MHP’nin siyasi arenaya getirdiği en büyük değişim tehdit ve şiddet dilinin sıradanlaşması oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları’ndan çıkan ‘neferler’ ile nasıl gurur duyuyor bilemiyoruz ancak tehdit dilinin ve şiddetin normalleştirilmeye çalışıldığı Türkiye siyaseti alarm zillerini çalıyor.

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum