1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Zararın neresinden dönülse kârdır…
Zararın neresinden dönülse kârdır…

Zararın neresinden dönülse kârdır…

Togg, Fatih Altaylı’nın katılımcı olduğu programın sponsorluğundan çekildi.

25 Ekim 2023 Çarşamba 11:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde 6-10 Kasım tarihleri arasında düzenleneceği açıklanan  ve “40 yılı aşkın süre hem Türkiye’nin hem de dünyanın nabzını tutan gazeteci” şeklinde tanıtılan Fatih Altaylı’nın da konuşmacılar arasında bulunduğu Brandweek Zirvesi’ne Togg da sponsor olmuştu.

40 yılı aşkın meslek hayatında her fırsatta İslam’a ve Müslümanlara düşmanlık eden Fatih Altaylı’ya “gazeteci” sıfatını yakıştırmak dahi abesle iştigaldir. Togg’un sponsor olduğu programda faşist, İslam düşmanı Fatih Altaylı’nın katılımcı olması ise haklı tepkilere sebep olmuştu. Altaylı aylar önce mesnetsiz iddialarla Togg’u dahi hedef almıştı. Netice olarak Togg programdan sponsorluğunu çektiğini duyurdu.

whatsapp-image-2023-10-24-at-22-37-06.jpeg

Togg’un en başından beri böyle bir organizasyona sponsor olması akıl kârı değilken, tepkiler neticesinde de olsa bu yanlıştan dönülmesi olumlu bir gelişmedir.

Tepkilere kayıtsız kalınmaması olumlu bir gelişme olmakla beraber temsil ettiği kitlelerin değerlerine karşı açıktan düşmanlık eden, her fırsatta mülteciler hakkında dezenformasyon üreten ve Filistin’deki son gelişmelerde dahi Hamas’ı suçlamaktan geri durmayan bir ismin iktidara yakın mahfiller tarafından desteklenen ortamlara davet edilebiliyor olması ilke ve tutarlılık konusunda sınıfta kalındığını bizlere gösteriyor!  

HABERE YORUM KAT

2 Yorum