1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Zaman’ın Menteş’eleri İyice Gevşedi
Zaman’ın Menteş’eleri İyice Gevşedi

Zaman’ın Menteş’eleri İyice Gevşedi

Zaman'ın bu haberi karşısında teklifimiz bu: Murat Menteş Zaman Gazetesinde yazsın!!!

17 Şubat 2015 Salı 14:00A+A-

HAKSÖZ-HABER

AK Partili belediyelerin o bildik savruk, sorumsuz işlerinden biri olan Murat Menteş, Tuna Kiremitçi gibi kişilere etkinlik yaptırılmasına kamuoyunun tepki göstermesi anlaşılan o ki Gülen Medyasını çok rahatsız etmiş. Üsküdar Belediyesi yaptığı hatanın farkına vararak Menteş programını iptal ettiğini duyurdu. Ama Gülenciler durur mu hiç! Sinekten bile azami bir litre yağ çıkarma talimatı aldıklarından dolayı her olayı Hükümet aleyhine kullanmaya çalışıyorlar.

Murat Menteş gibi siyasal ve toplumsal ahlakı yozlaştıran, müfsid eylemlerin kalemşörlerinin ağırlanmasının iptal edilmesinden Zaman Gazetesi rahatsız olmuş anlaşılan. İptal gerekçesi olarak da gazetede yer verdikleri haberde “Menteş’in son dönemde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik yaptığı eleştiriler yattığı iddia edildi.” diyorlar. Menteş’in kitaplarını basan April Yayınevinin açıklamasına da yer vererek “düşünce özgürlüğü engellenemez” diyorlar.

Peki, çok güzel anlaştık! Şöyle bir teklifimiz var: Murat Menteş Zaman Gazetesinde yazsın. Ama bir şartla mütemadiyen Fethullah Gülen’i eleştirsin. Tamam, kendisine söyleriz, küfretmeden eleştirsin diye (bizim de pek ümidimiz yok becereceğinden ama)… Yok yok şaka yaptık. Valla! Yahu Fethullah Gülen’in adını dahi destursuz, abdestsiz ağzına almayanların, rüyalarda gönderdiği mesajlarla hayatını tanzim edenlerin, onun hata yapabileceği ihtimalini dahi düşünmeyenlerin sırf bu yüzden mevcut sürecin yaşanmasına sebep olanların düşünce özgürlüğünden bahsetmesi çok ama çok komik.

Bu Menteş’eler ile Zaman eriyip gidecek. “Düşmanımın düşmanı dostumdur” cahili mantığıyla her türlü rezilliği sahiplenmenin Gülen tabanında yol açacağı erozyonun boyutları bir yana bu mantıkla Gülen grubunun sabitesinin olmama halinin nereye varacağı insanı düşündürtüyor.

murat-mentes-zaman-gazetesi.jpg

HABERE YORUM KAT

7 Yorum