1. HABERLER

  2. HABER

  3. Zaman Mağdurları Çare Arıyor!
Zaman Mağdurları Çare Arıyor!

Zaman Mağdurları Çare Arıyor!

Hükümeti hedef alan kirli 17 Aralık operasyonu sonrası dezenformasyon yapan Zaman gazetesi hakkında şikayetvar.com sitesine şikayet yağıyor.

02 Mart 2014 Pazar 12:28A+A-

En çok "Aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum ancak telefonla ulaşamıyorum", "Aboneliğimi iptal ettirmiş olmama rağmen hem hesabımdan para çekiliyor hem de hâlâ kapıma gazete bırakılıyor", "Hediye ettikleri dergi için para istiyorlar", "Paramı iade etmiyorlar" şeklinde yüzlerce şikayet dikkat çekiyor. 


KALBİNİZ TAŞ MI KESİLDİ?

şikayetvar.com'a yorumda bulunan Semra Y. adlı vatandaş "Kardeş gibi gördüğüm bir dostum beni sırtımdan bıçaklamış gibi şaşkın, kırgın, üzgün ve öfkeliyim. Zaman gazetesinin haberlerine, yazı ve reklamlarına inanamıyorum. Günlerdir çok üzgünüm ama hele Mustafa Sarıgül'ün yarım sayfa reklamını gördükten sonra çok öfkeliyim. Bu mudur yani? Bu kadar mı düşman kesildiniz, kalbiniz katılaştı. Söylenecek çok şey var ama kelime bulamıyorum. Allah en yakın zaman da kin ve öfkenizin esaretinden kurtulmayı ve devlete, millete tarafsız hizmet etmeyi nasip etsin" dedi.

ABONELİĞİ İPTAL ETTİRDİM AMA...

Şikayet sitesine yüzlerce Zaman abonesinin "Aboneliğimi iptal ettiğim halde gazete gelmeye devam ediyor" başlıklı şikayeti dikkat çekiyor. Zaman gazetesi abonesi olduğunu ifade eden Orhan Y. "Zaman gazetesini yayın politikalarından dolayı yıllık aboneliğimi 444'lü numarayı arayarak 19 Aralık'da iptal ettirdim ve ertesi gün gazete otomatik olarak gelmemeye başladı ve 10-15 gün içinde iptalin olacağı ve yıllık peşin kredi kartıyla ödediğim miktarın gazete iptali zamanına kadar kısmının çekileceği tarafıma bir bayan tarafından iletildi. 20 Kasım'da abone olmuştum. 24 Kasım kredi kartı ekstre günüydü baktım ilk taksiti çekmişler. Bir aylığını peşin ödemiş oldum böylece. Ancak iptal ettirmeme rağmen aralık ve ocak kredi kartı ekstrem de ödeme yapmaya devam ediyorum. Lütfen gazete almadığım halde aldığınız ücreti iade ediniz, sözünüzde durunuz" şeklinde şikayatte bulundu. Aynı şikayette bulunan Hüseyin D. ise, "Zaman gazetesine yıllardır aboneydim. 2 ay önce üyeliğimi iptal ettirdiğim halde hâlâ gazete gelmektedir. Para da istemiyorum gazete de" dedi. 

HEDİYENİN PARASINI İSTEDİLER

Zaman gazetesine 1 yıllık abone olduğunu ifade eden Zehra Ü. Adlı şikayet sahibi "Abone oldum ancak yayınlarında farklı bir tarafa hizmet ettiğini görünce aboneliğimi iptal ettirmeye karar verdim. Abone olurken hediye dedikleri çocuk dergisinin haftalık 2 TL'den parasını ödemem gerektiğini söylediler. Halbuki ücreti ile ilgili hiçbir bilgi verilmemişti. 5 ay ödemem kalmıştı, eğer iptal edersem ödeyeceğim tutarı ödemeye devam edip dergi parasını tahsil edeceklerini çok cüzi bir miktarı iade edeceklerini söylediler. Sen güven destek ol, iptal deyince böyle bir haksızlıkla karşılaş. Ayrıca haftalık dediği çocuk dergisi her hafta gelmiyordu. Ücretsiz sandığım bir derginin takibini de yapmadım ne bileyim parasını isteyeceklerini" dedi.

ZAMAN YALAN YAZIYOR

Zaman'ın özellikle 17 Aralık kirli operasyon sonrasında sürekli yalan ve çarpıtma haberleri de şikayet konusu edildi. Süleyman K. adlı vatandaş yaptığı şikayette; "Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı Avukat Metin Doğan görevinin başındadır. Zaman gazetesi istifa etmiştir haberi yayınladı. Kınıyorum" dedi.

'ABONELİK İPTALİMİ YAPMIYOR'

Salih Ş. Adlı Zaman okuru aboneliğinin iptal edilmemesi üzerine şikayette bulundu. Salih Ş. "2651*** müşteri numaralı Zaman gazetesi abonesiyim. Abonelik bitimine 2 ay daha var. Aboneliğimin iptalini ve 2 aylık ücretin iadesini istedim, olumsuz cevap verdiler. Paramı vermiyorsanız bari gazete göndermeyin evime dememe rağmen ısrarla her gün gazeteyi kapıma bırakıyorlar" şikayetinde bulundu. 

BU KADAR MI NEFRET DOLUSUNUZ?

Daha önce adeta "iyi ki aboneliğimizi iptal ettirmişiz" yorumunda bulunan Aydın A. Adlı eski Zaman okuru "Başbakan'ın Japonya gezisi ile ilgili, gazetenizin yazarlarından biri amaç nükleer bomba yapabilmek başlığıyla yazdığı yazıda neyi amaçlıyordu acaba? Kimi kime hangi amaçla şikayet ediyordu. Tıpkı İran gibi diyerek, memleketi başkalarına şikayet edecek kadar mı nefret dolusunuz?" diye şikayet etti. 

'BİLGİM DIŞINDA ABONELİK YAPILMIŞ'

Zaman gazetesine bilgisi olmadan abone yapıldığını ifade eden Hatice T. "Zaman gazetesine hiçbir bilgim olmamasına rağmen abone yapılmışım. Telefonla irtibata geçip aboneliğimin iptalini istedim fakat iptal işlemi gerçekleşmemiş. Telefonuma, abone olduğum ve adresime gazetenin geldiğine yönelik mesajlar gelmektedir. Aboneliğin en kısa sürede iptal edilmesini istiyorum aksi takdirde yasal yollardan hakkımı arayacağım" dedi.

 
Yeni Akit

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

4 Yorum