1. HABERLER

  2. HABER

  3. Zahide Nineden Eylemcilere Tepki (VİDEO)
Zahide Nineden Eylemcilere Tepki (VİDEO)

Zahide Nineden Eylemcilere Tepki (VİDEO)

Zahide Nine, Taksim Gezi Parkı protestocularının gözaltına alınmasıyla ilgili bir basın açıklamasına böyle tepki gösterdi.

19 Haziran 2013 Çarşamba 14:33A+A-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan ESP’li bir grup, sabah gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanların serbest bırakılması için eylem yaptı. Grup, basın açıklamasının ardından polisin 'dağılın' uyarısıyla olay yerinden ayrıldı. Yaşlı bir kadın ise protestocu gruba tepki gösterdi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün sabah gerçekleştirdiği operasyon İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan bir grup tarafından protesto edildi. 'Halka gücünüz yetmez. Gözaltılar serbest bırakılsın' yazılı pankart açan grup 'Baskılar bizi yıldıramaz' şeklinde slogan attı. Grup adında basın açıklaması yapan Ezilenlerin Sosyalist Partisi Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, gözaltına alınanların bir an önce serbest bırakılmasını istedi. Yüksekdağ mücadelelerinin sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Basın açıklamasının ardından dağılmayan grubu polis megafonla uyararak dağılmalarını istedi. Gözaltına alınanların yakınları emniyete giderken diğer eylemciler ise dağıldı. Bu sırada emekli hemşire olduğunun söyleyen Zahide Özay adlı yaşlı bir kadın da eylemcilere tepki gösterdi. Zahide Nine’nin tepkisine karşı eylemcilerden bir adamın çirkin para ithamında bulunması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT